Der opstår en faktureringsadressefejl, når du foretager et køb på din Xbox-konsol

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox-konsol:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again.

Dette betyder, at din faktureringsadresse er forkert.

Løsninger

Bemærk!

Sådan ændrer du din faktureringsadresse online

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Fakturering og betaling, og vælg derefter Faktureringsoplysninger.
  4. Vælg Rediger profil, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at rette din faktureringsadresse.
  5. Prøv at foretage købet igen.

Sådan ændrer du din faktureringsadresse på Xbox One

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Betaling og fakturering under Konto.
  5. Vælg Rediger min faktureringsadresse.
  6. Rediger faktureringsoplysningerne for din konto.
    Bemærk! Hvis du vil springe nogle faktureringsoplysninger over, fordi de ikke skal opdateres, skal du trykke på B-knappen  på controlleren og derefter vælge Næste.
  7. Vælg Gem oplysninger , når du er færdig. Hvis du vil foretage andre ændringer, skal du vælge Foretag flere ændringer.

Sådan ændrer du din faktureringsadresse på Xbox 360

1. Log på med dit Xbox-gamertag fra konsollen.
  2. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Konto.
  1. Vælg Håndter betalingsmåder.
  1. Vælg den betalingsmåde, du vil opdatere.
  2. Opdater fatureringsoplysningerne for kreditkortet.
  3. Vælg OK, og forsøg derefter at foretage dit køb igen.

Bemærk! Hvis du vil ændre faktureringsnavnet på din Xbox-konto, skal du følge trinnene på computeren som beskrevet herover.