Fejlkode 80000034 vises, når du køber køber et Xbox Live-medlemskab.

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at købe et Xbox Live-medlemskab:

Fejlkode: 80000034

Dette kan betyde, at dine faktureringsoplysninger ikke blev angivet korrekt.

Løsning

Opdater dine faktureringsoplysninger på Xbox Live

Log på din konto, klik på Min konto, klik på Betaling og fakturering, og klik på Faktureringsoplysninger.Tjek derefter, om dine faktureringsoplysninger er opdaterede.

Hvis du vil have flere oplysninger, skal du se Sådan ændrer eller opdaterer du faktureringsoplysningerne på din Xbox Live-konto.