Fejlkode 8012271F vises, når du forsøger at købe fra Xbox Live på Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at købe fra Xbox Live på Xbox 360:

8012271F

Dette kan betyde, at en del af den faktureringsadresse, der er tilknyttet den betalingsmåde, du har registreret i din Microsoft-konto, er forkert.

Løsning

Du kan løse problemet ved at gå til din Microsoft-konto for at sikre dig, at der er angivet den korrekte faktureringsadresse for den betalingsmåde, du bruger:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Tryk eller klik på betaling og fakturering, og tryk eller klik derefter på Betalingsmåder.
  3. Tryk eller klik på den betalingsmåde, du forsøgte at bruge til købet.
    • For kreditkort, debetkort og direkte fakturering skal du gøre følgende:
      1. Tryk eller klik på Rediger, og tilpas faktureringsadressen efter behov.
      2. Tryk eller klik på Næste, når du er færdig.
    • For PayPal skal du gøre følgende:
      1. Hvis mailadressen for din PayPal-konto er forkert, skal du trykke eller klikke på Fjern.
      2. Tryk eller klik på Skift betalingsmåde.
      3. Vælg Kreditkort eller PayPal.
      4. Følg vejledningen for at tilføje dit kreditkort, debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.
        Bemærk! Du skal angive et debetkort på samme måde som et kreditkort (ikke muligt i alle lande).

Nu skulle du kunne gennemføre dit køb.