Fejlkode 80153021 vises, når du foretager et køb på Xbox One eller Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol:

Purchase pending.
Statuskode: 80153021.

Det kan betyde et af følgende:

• Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • Du har en udestående saldo på din Microsoft-konto.
  • Dine faktureringsoplysninger er ikke fuldstændige.
  • Land/område på din Microsoft-konto stemmer ikke overens med land/område på din PayPal-konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-05-29T19:51:38.8444080+00:00

Løsning 2: Løs problemet med en udestående saldo

Hvis der er en udestående saldo for et Xbox-abonnement, som er knyttet til din betalingsmåde, skal du betale det beløb, du skylder, før du foretage et køb på din konsol.

Sådan betaler du din udestående saldo online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

Bemærk! Hvis dit abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt kode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.

Løsning 3: Opdater dine faktureringsoplysninger

Tjek, at dine faktureringsoplysninger er opdateret. Det kan du gøre ved at se en af følgende sider:

Løsning 4: Kontrollér, at land/område på din Microsoft-konto svarer til land/område på din PayPal-konto

Hvis du for nylig er flyttet til et område med en anden landestandard, skal du opdatere dine indstillinger og dine faktureringsoplysninger, så de passer til den nye landestandard. Hvis du vil kontrollere, om land/område på din Microsoft-konto svarer til land/landestandard for din betalingsmåde, skal du se Sådan opdaterer du din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område.