Fejl 80169cf9 vises, når du indløser en forudbetalt kode på Xbox Live Gold

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at indløse en kode til et forudbetalt Xbox Live Gold-abonnement eller en forudbetalt kode:

80169cf9

The payment option can't be used for this purchase. Please select a different payment option or add a new one.

Denne fejlmeddelelse vises, hvis du har et aktivt abonnement, men automatisk fornyelse er slået fra, og hvis den betalingsmåde, der er brugt til at betale for abonnementet, ikke længere er knyttet til abonnementet, eller hvis betalingsmåden er blevet fjernet fra din konto.

Løsning

Da betalingsmåden er blevet fjernet fra dit aktuelle abonnement, kan du ikke tilføje en forudbetalt kode for et medlemskab, mens dit nuværende abonnement stadig er aktivt. Du skal vente, indtil dit aktuelle abonnement er afsluttet, før du kan indløse koden. Abonnementskoder udløber ikke.

Hvis du vil se, hvornår dit abonnement slutter, skal du logge på din Microsoft-konto og vælge Tjenester og abonnementer for at se slutdatoerne for dine aktuelle abonnementer.