Fejl 80169d3a vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox-konsol:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Status code: 80169d3a

Det kan betyde et af følgende:

• Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • Dit Xbox-abonnement har en udestående saldo, og nye køb bliver afvist.
  • Det land/område, hvor du har din PayPal-konto, svarer ikke til det land/område, hvor du har din Microsoft-konto.
  • Faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto er forkerte eller ufuldstændige.
  • Der er et problem med en forudbetalt kode, du har brugt.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-22T19:08:11.2483925+00:00

Løsning 2: Betal den udestående saldo på dit Xbox-abonnement

Hvis dit Xbox-abonnement er stoppet midlertidigt, eller hvis du har en udestående saldo, kan du ikke bruge abonnementet. Se Sådan kan du betale et beløb, du skylder for et Xbox-abonnement for at gendanne din Microsoft-konto og fortsætte med at bruge dit Xbox-abonnement.

Løsning 3: Opdater betalingsmåden for dit Xbox-abonnement

Hvis den betalingsmåde, du bruger til at betale for dit Xbox-abonnement, er udløbet eller ikke længere er gyldig, skal du opdatere den, så du ikke mister adgangen til dit abonnement. Det gør du ved at gå til Skift betalingsmåde for et Xbox-abonnement.

Løsning 4: Tjek, hvilket land/område der er valgt på din PayPal-konto

Hvis du bruger din PayPal-konto som betalingsmåde, skal det land/område, der er knyttet til denne konto, være det samme som det land/område, hvor du har din Microsoft-konto. Hvis de ikke stemmer overens, skal du bruge en anden betalingsmåde for at fuldføre købet. Se Løsning 3 ovenfor for at tjekke, hvilket land/område der er knyttet til din PayPal-betalingsmåde, for at opdatere din betalingsmåde eller for at tilføje en ny.

Løsning 5: Tjek dine faktureringsoplysninger

Sørg for, at alle de fakturerings- og kontaktoplysninger, der er knyttet til din Xbox-konto, er opdateret. Hvis du vil tjekke dine fakturerings- og betalingsindstillinger, skal du se en af følgende sider:

Opdater dine faktureringskontaktoplysninger online

Opdater dine faktureringskontaktoplysninger på Xbox One

Opdater dine faktureringskontaktoplysninger på Xbox 360

Løsning 6: Tjek oplysningerne om din forudbetalte kode

Hvis løsningerne ovenfor ikke virker, skal du prøve at finde ud af, om der er problemer med din forudbetalte kode. Dette gør du ved at gå til Løs problemer med forudbetalte Xbox-koder.