Fejl 80169EB6 vises, når du foretager et køb på din Xbox-konsol

Følgende fejlkode vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox-konsol:

Fejlkode: 80169EB6

Dette kan betyde, at der er et problem med den betalingsmåde, som du bruger til din konto.

Løsninger

Løsning 1: Fjern en udløbet betalingsmåde på din konto

Vigtigt! Hvis betalingsmåden bruges til at betale for et abonnement, skal du opsige dette abonnement, før du kan fjerne betalingsmåden. Du kan finde flere oplysninger i Sådan kan du opsige dit Xbox Live Gold-abonnement.

Hvis din betalingsmåde kun bruges til køb, kan du nemt fjerne den. Se Fjern en betalingsmåde online, og vælg derefter Fjern en betalingsmåde til venstre på skærmen.

Løsning 2: Betal en udestående saldo på din konto

Hvis der er en udestående saldo for et abonnement, som er knyttet til din betalingsmåde, skal du betale det beløb, du skylder, før du kan foretage et køb på din Xbox-konsol.

Sådan betaler du din udestående saldo online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

BEMÆRK! Hvis dit abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt kode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.

Hvis du vil fjerne en betalingsmåde, skal du se Fjern en betalingsmåde online og derefter vælge Fjern en betalingsmåde til venstre på skærmen.