Fejlen "Noget gik galt" vises, når du indløser en kode på Xbox One eller online

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at indløse en kode på Xbox One eller online via en webbrowser:

Noget gik galt

Vi beklager. Prøv igen senere.

Det kan også være, at denne meddelelse vises sammen med fejlkode SVC60016.

Denne fejl kan forekomme, fordi det indhold, der er knyttet til koden, ikke blev fundet.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe denne fejl med løsningerne nedenfor.

Løsning 1: Indløs koden på et senere tidspunkt

I de fleste tilfælde skyldes fejlen et midlertidigt problem med indløsningen af koden. Vent, og prøv så igen.

Løsning 2: Tjek, at det er en Xbox-kode, du prøver at indløse

Tjek, at den forudbetalte kode er til et Xbox-spil eller en Xbox-app. Hvis koden er til et Windows-spil eller en Windows-app, skal du gå til account.microsoft.com/billing/redeem#/ for at indløse den.