Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto

Tilføj en betalingsmåde Log på din Microsoft-konto for at tilføje et kreditkort eller en PayPal-konto som betalingsmåde.

Oversigt

Du kan have en eller flere betalingsmåder tilknyttet din Xbox Live-konto. Men én af betalingsmåderne skal altid være knyttet til dit Xbox Live-medlemskab, og denne betalingsmåde kan ikke fjernes, uden at den erstattes af en anden. Betalingsmåderne omfatter:

• Kreditkort
  • Forudbetalte kreditkort
  • Debetkort (ikke tilgængeligt i alle områder)
  • PayPal-konti (ikke tilgængelige i alle områder; se Brug PayPal til din Xbox Live-konto)
  • Direkte fakturering (kun i Tyskland)

Emner om betalingsmåder på Xbox Live

Onlinetrin: Tilføj en betalingsmåde

1. Gå til "Administrer dine betalingsmåder" under Min konto i en browser på en enhed med forbindelse til internettet.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med din Microsoft-konto.
  3. Vælg Kreditkort eller PayPal under Tilføj betalingsmåde.
  4. Følg vejledningen for at tilføje dit kreditkort, debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.
    Bemærk! Du skal angive et debetkort på samme måde som et kreditkort. (Er ikke tilgængeligt i alle lande).

Trin på Xbox One-konsollen: Tilføj en betalingsmåde

1. Log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.
  2. Gå til startskærmen.
  3. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
picture
  1. Vælg Indstillinger.
    Bemærk! Du kan sige "Xbox, gå til indstillinger" fra en hvilken som helst skærm, men du skal bruge en controller til at navigere, når du er på skærmen Indstillinger.
  2. Gå til Betaling og fakturering.
picture
  1. Vælg Tilføj kreditkort eller Tilføj PayPal.
picture
  1. Følg vejledningen på skærmen for at angive oplysningerne om enten dit kreditkort eller din PayPal-konto. Når du er færdig, bliver din betalingsmåde føjet til din Xbox Live-konto. Herefter kan du benytte betalingsmåden.

Trin på Xbox 360-konsollen: Tilføj en betalingsmåde

1. Log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.
  2. Gå til settings fra Dashboard, og vælg Account.
  3. Vælg Manage Payment Options.
picture
  1. Gør et af følgende:
    • Vælg Add Credit Card, og angiv derefter kreditkortoplysningerne.
    • Vælg Add PayPal for at bruge din PayPal-konto på Xbox Live.
    • Vælg Direct Debit for at tilføje en konto til direkte fakturering (hvis denne mulighed er tilgængelig).
    • Opdater en betalingsmåde.
    • Fjern en betalingsmåde.

Bemærk! Du skal altid have mindst én betalingsmåde.

Skift eller fjern en betalingsmåde

Du kan få hjælp til at ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab, i Skift din Xbox Live-betalingsmåde.

Du kan se, hvordan du fjerner en betalingsmåde fra din konto, i Fjern en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto.

Problemer med at tilføje kreditkort eller ændre en betalingsmåde

Hvis du får vist en fejl, når du forsøger at tilføje eller ændre en betalingsmåde, kan du slå fejlkoden op i værktøjet Søg efter fejl- og statuskode.