Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto

QuickLink

Log på din Microsoft-konto for at tilføje en betalingsmåde.

Oversigt

Du kan have en eller flere betalingsmåder tilknyttet din Xbox Live-konto. Der skal være én betalingsmåde, som er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab. Betalingsmåderne omfatter:

Emner om Xbox Live-betalingsmåder

Onlinetrin: Tilføj en betalingsmåde

1. Gå til Min konto i en browser på en enhed med forbindelse til internettet.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med din Microsoft-konto.
  3. Vælg Betalingsmåder under Fakturering.
  4. Vælg Kreditkort eller PayPal under Tilføj betalingsmåde i højre side.
  5. Følg vejledningen for at tilføje dit kreditkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.

Trin på Xbox One-konsollen: Tilføj en betalingsmåde

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

1. Log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.
  2. Gå til Settings.
  3. Gå til Payment & Billing.

picture
  1. Go to Add a new Credit Card.
    Bemærk! Du kan ikke tilføje en PayPal-konto på Xbox One-konsollen. Benyt fremgangsmåden herover, hvis du vil tilføje PayPal som betalingsmåde.
  2. Vælg Add Credit Card.
picture
  1. Skriv navnet på kreditkortindehaveren, og vælg derefter Enter.
picture
  1. Skriv kortnummeret, og vælg derefter Enter.
    Bemærk!
    I øjeblikket accepteres kun Visa, MasterCard og American Express.
picture
  1. Skriv udløbsdatoen, og vælg derefter Next.
picture
  1. Skriv sikkerhedskoden, og vælg derefter Next.
picture
  1. Tjek, om faktureringsoplysningerne er korrekte, og vælg derefter Save info.
picture

Trin på Xbox 360-konsollen: Tilføj en betalingsmåde

1. Log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-medlemskab.
  2. Gå til settings fra Dashboard, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Manage Payment Options.
picture
  1. Gør et af følgende:
    • Vælg Add Credit Card, og angiv derefter kreditkortoplysningerne.
    • Vælg Add PayPal for at bruge din PayPal-konto på Xbox Live.

Skift eller fjern en betalingsmåde

Du kan få hjælp til at ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab, i Skift din Xbox Live-betalingsmåde.

Du kan se, hvordan du fjerner en betalingsmåde fra din konto, i Fjern en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto.

Problemer med at tilføje kreditkort eller ændre en betalingsmåde

Hvis du får vist en fejl, når du forsøger at tilføje eller ændre en betalingsmåde, kan du slå fejlen op på Søg efter fejlkode og statuskode.