Skift land eller område i dine faktureringskontaktoplysninger på Xbox Live

Du kan ændre dit Xbox Live-land eller -område på siden med dine faktureringsoplysninger på Xbox.com – eller du kan ændre det via din Xbox One- eller Xbox 360-konsol.

Du skal udføre to trin for at foretage ændringerne på din konsol. Først skal du ændre din placering under indstillingerne, og derefter skal du ændre placeringen under faktureringsoplysningerne.

Skift dit land eller område

Onlinetrin: Skift dit land eller område

Du kan ændre landet eller området i dine faktureringskontaktoplysninger eller tilføje et andet land eller område.

Advarsel! Når du ændrer landet eller området under dine faktureringskontaktoplysninger, bliver landet eller området for din Xbox Live-konto også ændret. Hvis du ikke vil ændre det land eller område, der er knyttet til din Xbox Live-konto, skal du lade disse oplysninger være, som de er. Du kan finde oplysninger om, hvad der sker, når du ændrer landet eller området for din Xbox Live-konto, i Skift området for din Xbox Live-konto.

1. Gå til Xbox.com-webstedet for dit nye område.
    Hvis du f.eks. vil tilføje canadiske faktureringskontaktoplysninger, skal du gå til xbox.com/en-ca.
  2. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Log på.
  3. tilføj et kreditkort for dit nye område, og angiv faktureringsadressen for dit nye område.

Trin på Xbox One-konsollen: Skift dit land eller område

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

Du skal først opdatere dine indstillinger med din nye placering og genstarte konsollen. Opdater derefter dine faktureringsoplysninger. Sådan gør du:

Trin 1: Opdater dine indstillinger med din nye placering

1. Log på din Xbox One-konsol med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings.
picture
  1. Vælg System.
  2. Vælg Language & location.
  3. Vælg din nye placering på listen, og vælg derefter Restart now.

Trin 2: Opdater dine faktureringsoplysninger

1. Log på din Xbox One-konsol med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings.
  3. Vælg Payment & billing.
picture
  1. Vælg Change billing address.
picture
  1. Bekræft dit fornavn, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv den første linje i din nye adresse, og vælg derefter Enter.
picture
  1. Skriv en linje mere, hvis det er nødvendigt, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv din nye by, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv din nye stat eller provins, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv dit nye postnummer, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv dit nye telefonnummer, og vælg Enter.
picture
  1. Bekræft den mailadresse, som faktureringsoplysningerne skal sendes til, og vælg derefter Enter.
picture
  1. Vælg Save info.
picture

Trin på Xbox 360-konsollen: Skift dit land eller område

Trin 1: Opdater dine indstillinger med din nye placering

Hvis du vil ændre indstillingen for land eller område på din Xbox 360-konsol, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Gå til Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Language and Locale.
  4. Vælg Locale.
  5. Vælg den landestandard, du vil bruge.
picture

Trin 2: Opdater dine faktureringsoplysninger

1. Gå til Settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Rul til højre på skærmen Account Management, og vælg Billing Information.
picture
  1. Angiv din adgangskode, når du bliver bedt om det.
picture
  1. Når du har angivet adgangskoden, skal du vælge Done.
  2. Vælg Sign In på næste skærm.
  3. Opdater din faktureringsadresse på skærmen Billing Information.
picture
  1. Vælg Done.
  2. Vælg OK på den næste skærm, hvor du får at vide, at faktureringsoplysningerne er gemt.