Log på
Del denne side

Skift land eller område i dine faktureringsoplysninger på Xbox Live

Emner

Xbox One: Skift land eller område

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

Følg disse trin for at opdatere dine indstillinger med det nye land eller område, og genstart derefter konsollen: Første gang du køber i det nye land eller område, vil du blive bedt om at opdatere dine faktureringsoplysninger. Sådan gør du:

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Vælg System.
  4. Vælg Sprog og placering.
  5. Vælg din nye placering på listen, og vælg derefter Genstart nu.

Xbox 360: Skift land eller område

Du kan ændre landet eller området i dine faktureringsoplysninger eller tilføje et andet land eller område. Du skal først ændre det på webstedet Xbox.com og derefter ændre det på Xbox 360-konsollen.

Advarsel! Når du ændrer landet eller området under dine faktureringsoplysninger, bliver landet eller området for din Xbox Live-konto også ændret. Hvis du ikke vil ændre det land eller område, der er knyttet til din Xbox Live-konto, skal du lade disse oplysninger være, som de er. Du kan finde oplysninger om, hvad der sker, når du ændrer landet eller området for din Xbox Live-konto, i Skift området for din Xbox Live-konto.

1. Gå til Xbox.com-webstedet for dit nye område. Hvis du f.eks. vil tilføje canadiske faktureringsoplysninger, skal du gå til xbox.com/en-ca.
  2. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Log på.
  3. Tilføj et kreditkort for dit nye område, og angiv faktureringsadressen for dit nye område.
  4. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  5. Vælg Console Settings.
  6. Vælg Language and Locale.
  7. Vælg Locale.
  8. Vælg den landestandard, du vil bruge.