Skift land eller område i din faktureringskontaktoplysninger

Du kan ændre dit Xbox Live-land eller -område på siden med dine faktureringskontooplysninger på Xbox.com eller på Xbox One-konsollen.

Skift dit land eller område

Onlinetrin: Skift dit land eller område

Du kan ændre landet eller området i dine faktureringskontaktoplysninger eller tilføje et andet land eller område.
Advarsel! Når du ændrer landet eller området under dine faktureringskontaktoplysninger, bliver landet eller området for din Xbox Live-konto også ændret. Hvis du ikke vil ændre det land eller område, der er knyttet til din Xbox Live-konto, skal du lade disse oplysninger være, som de er. Du kan finde oplysninger om, hvad der sker, når du ændrer landet eller området for din Xbox Live-konto, i Skift området for din Xbox Live-konto.

1. Gå til Xbox.com-webstedet for dit nye område.
    Hvis du f.eks. vil tilføje canadiske faktureringskontaktoplysninger, skal du gå til xbox.com/en-ca.
  2. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Log på.
  3. tilføj et kreditkort for dit nye område, og angiv faktureringsadressen for dit nye område.

Trin på Xbox One-konsollen: Skift dit land eller område

Du skal først opdatere dine indstillinger med din nye placering og genstarte konsollen. Opdater derefter dine faktureringsoplysninger. Sådan gør du:

Trin 1: Opdater dine indstillinger med din nye placering

1. Log på din Xbox One-konsol med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings.
picture
  1. Vælg System.
  2. Vælg Language & location.
  3. Vælg din nye placering på listen, og vælg derefter Restart now.

Trin 2: Opdater dine faktureringsoplysninger

1. Log på din Xbox One-konsol med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings.
  3. Vælg Payment & Billing.
picture
  1. Vælg Change billing address.
picture
  1. Bekræft dit fornavn, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv den første linje i din nye adresse, og vælg Enter.
picture
  1. Skriv en linje mere, hvis det er nødvendigt, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv din nye by, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv din nye stat eller provins, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv dit nye postnummer, og vælg Enter.
picture
  1. Angiv dit nye telefonnummer, og vælg Enter.
picture
  1. Bekræft den mailadresse, som faktureringsoplysningerne skal sendes til, og vælg derefter Enter.
picture
  1. Vælg Save info.
picture