Rediger en Xbox Live-betalingsmåde

Xbox Live-betalingsmåder

Du kan have en eller flere betalingsmåder tilknyttet din Xbox Live-konto. Der skal være én betalingsmåde, som er knyttet til dit Xbox Live-medlemskab. Betalingsmåderne omfatter:

• kreditkort
  • PayPal-konti (ikke tilgængelig i alle områder; se Brug PayPal til din Xbox Live-konto)
  • Saldoen på din Microsoft-konto (kan ikke bruges til et Xbox Live-medlemskab eller et Xbox Music Pass).

Brug fremgangsmåderne på denne side til at opdatere eller ændre den betalingsmåde, du bruger til Xbox Live.

Bemærk! Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner en betalingsmåde eller annullerer automatisk fornyelse af dit Xbox Live-medlemskab, skal du se "Relaterede emner" nederst på denne side.

Løsninger

Onlinetrin: Opdater oplysninger om betalingsmåden

Benyt denne fremgangsmåde til at ændre betalingsoplysningerne via en pc. Disse oplysninger kan f.eks. være din faktureringsadresse eller kreditkortets udløbsdato.

Bemærk! Brug ikke denne fremgangsmåde på en mobilenhed. De oplysninger, du prøver at få adgang til, vises muligvis ikke korrekt på mobilenheden.

1. Gå til Min konto på Xbox.com.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på, skal du angive oplysningerne til din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode) og derefter vælge Log på.
  3. Bemærk! Sørg for at logge på med den Microsoft-konto, der er knyttet til den Xbox-konto, du skal opdatere. Hvis du ikke kan huske din Microsoft-konto eller adgangskode, kan du se Find mailadressen til din Microsoft-konto.

4. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Håndter betalingsindstillinger.
  5. Hvis du bliver bedt om en sikkerhedskode, skal du følge instruktionerne og angive sikkerhedskoden. Vælg derefter Rediger ud for den betalingsmåde, som du vil opdatere.
  6. Opdater betalingsmåden, og vælg derefter Næste. Siden "Tjek faktureringsoplysninger" vises.
  7. Bekræft, at dine oplysninger er korrekte, og vælg derefter GEM OPLYSNINGER. Hvis du ikke skal foretage andre ændringer, skal du klikke på X (i en cirkel) øverst til højre på siden.

Trin på konsollen: Opdater betalingsoplysningerne på din Xbox One-konsol

Xbox One

Benyt denne fremgangsmåde til at ændre oplysningerne om en betalingsmåde via din Xbox One-konsol. Disse oplysninger kan f.eks. være din faktureringsadresse eller kreditkortets udløbsdato.

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil opdatere betalingsoplysningerne for.
    2. Vælg Settings, og vælg derefter Payment & billing.
    3. Vælg en betalingsmåde, vælg Edit, og følg instruktionerne for at opdatere betalingsmåden.

Skift landet eller området under faktureringskontaktoplysningerne

• På Xbox.com
    • Du kan ændre landet eller området under dine faktureringskontaktoplysninger eller tilføje et andet land eller område.

Advarsel! Når du ændrer landet eller området under dine faktureringskontaktoplysninger, bliver landet eller området for din Xbox Live-konto også ændret. Hvis du ikke vil ændre det land eller område, der er knyttet til din Xbox Live-konto, skal du lade disse oplysninger være, som de er. Du kan finde oplysninger om, hvad der sker, når du ændrer landet eller området for din Xbox Live-konto, i Skift området for din Xbox Live-konto.

1. Gå til Min konto på Xbox.com.
      2. Hvis du ikke allerede er logget på, skal du angive oplysningerne til din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode) og derefter klikke på Log på.
      3. Vælg Skift mit område til højre på skærmen under Andet.
    picture
      1. Læs oplysningerne om områdeflytning, og klik derefter på Næste for at fortsætte.
      2. Vælg det ønskede område, og vælg derefter Jeg accepterer.
    • Xbox 360
    • Benyt denne fremgangsmåde til at ændre oplysningerne om en betalingsmåde via din Xbox 360-konsol. Disse oplysninger kan f.eks. være din faktureringsadresse eller kreditkortets udløbsdato.

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil opdatere betalingsoplysningerne for.
      2. Gå til settings fra Dashboard, og vælg derefter Account.
    picture
      1. Vælg Manage Payment Options.
      2. Vælg Update Payment Option.
      3. Vælg den betalingsmåde, du vil opdatere, og opdater de nødvendige oplysninger. Vælg derefter Næste.
      4. Opdater de nødvendige faktureringsoplysninger, og vælg derefter Done. Der vises en bekræftelse på, at du har opdateret betalingsoplysningerne.
      5. Vælg OK.

Onlinetrin: Skift den betalingsmåde, der anvendes til dit medlemskab

Hvis du vil ændre den betalingsmåde, du bruger til at betale for dit medlemskab, skal du se Brug en anden betalingsmetode.

Bemærk! Inden du gør dette, skal du føje en ny betalingsmåde til din Xbox Live-konto. Du kan se, hvordan du føjer en ny betalingsmåde til din Xbox Live-konto, i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

Trin på konsollen: Skift den betalingsmåde, der anvendes til dit medlemskab

Vigtigt! Hvis du vil fjerne den betalingsmåde, der i øjeblikket er knyttet til dit medlemskab, skal du først tilføje en ny betalingsmåde og anvende den til medlemskabet.

• Xbox One
    • Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil skifte betalingsmåden for.
      2. Gå til Settings, og vælg Subscriptions.
      3. Vælg Manage Payment options, og vælg derefter Switch Payment options.
      4. Vælg den nye betalingsmåde under Switch Payment Options, følg instruktionerne for at tilføje oplysninger, og vælg derefter OK.

Bemærk! Hvis du vil fjerne den tidligere anvendte betalingsmåde, skal du gå tilbage til Manage Payment Options, efter du har tilføjet den nye betalingsmåde, og vælge Remove Payment Options. Følg derefter instruktionerne.

• Xbox 360
      1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil skifte betalingsmåden for.
      2. Gå til settings, og vælg Account.
    picture
      1. Rul til højre til Your Memberships, og vælg det medlemskab, du vil opdatere.
      2. Vælg "Change Payment Options".
      3. Hvis denne indstilling er nedtonet, er du muligvis nødt til at vælge Modify Membership og derefter vælge en mulighed. Du kan også følge instruktionerne i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

4. Vælg den nye betalingsmåde, og vælg derefter OK.

Bemærk! Hvis du vil fjerne den tidligere anvendte betalingsmåde, skal du vælge Manage Payment Options og derefter Remove Payment Options, efter du har valgt Change Payment Options (se trin 4).

Hjælp til betalingsproblemer

Hvis du får en fejlmeddelelse, kan du få hjælp i Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode.
    Hvis der opstår problemer, når du ændrer betalingsoplysningerne, skal du kontakte Xbox Support.