Fjern en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto

Fjern en betalingsmåde Gå til Betaling og fakturering i Min konto for at fjerne en betalingsmåde. Husk, at før du fjerner den nuværende betalingsmåde, skal du tilføje en ny.

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan fjerne en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto.

Bemærk! Du kan ikke fjerne en betalingsmåde, der er knyttet til et medlemskab, medmindre du først angiver en ny.

På denne side

På Xbox.com

Husk, at før du fjerner en eksisterende betalingsmåde, skal du tilføje en ny. Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde via Xbox.com, skal du logge på med din Microsoft-konto. Klik på Kreditkort eller PayPal under Tilføj betalingsmåde.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du annullere automatisk fornyelse. Dette gør du ved at logge på abonnementssiden  for din Microsoft-konto. Vælg Annuller automatisk betaling for det medlemskab, du vil opsige.

Se Sådan kan du annullere automatisk fornyelse for dit Xbox Live Gold-medlemskab for at få flere oplysninger.

Sådan fjerner du en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto via Xbox.com:

1. Gå til Xbox.com på en pc.
  2. Log på med din Microsoft-konto, hvis det er nødvendigt.
    Hvis du ikke kan huske logonoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du se under Find mailadressen til din Microsoft-konto og adgangskoden.
  3. Vælg Min konto.
  4. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Fjern betalingsmulighed.
picture
  1. Vælg Fjern ud for den betalingsmåde, du vil slette.
picture
  1. Klik på Ja for at bekræfte fjernelsen.

På din Xbox One-konsol

Husk, at før du fjerner en eksisterende betalingsmåde, skal du tilføje en ny. Du kan se, hvordan du tilføjer en ny betalingsmåde via Xbox One, i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du annullere automatisk fornyelse. Se Sådan kan du annullere automatisk fornyelse for dit Xbox Live Gold-medlemskab for at få hjælp til dette.

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Sådan fjerner du en betalingsmåde fra din Xbox Live-konto via din Xbox One-konsol:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til skærmen Home, og vælg Settings, eller sig "Xbox, go to Settings.”
  3. Vælg Payment & billing.
picture
  1. Gå til den relevante betalingsmåde, og vælg Rediger.
  2. Følg vejledningen for at fjerne betalingsmåden.

På Xbox 360-konsollen

Husk, at før du fjerner en eksisterende betalingsmåde, skal du tilføje en ny. Du kan se, hvordan du tilføjer en ny betalingsmåde via Xbox 360, i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du annullere automatisk fornyelse. Se Sådan kan du annullere automatisk fornyelse for dit Xbox Live Gold-medlemskab for at få hjælp til dette.

Sådan fjerner du en betalingsmåde fra din Xbox Live-konto via din Xbox 360-konsol:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Vælg Manage Payment Options.
  2. Vælg Remove Payment Option.
  3. Vælg den betalingsmåde, du vil fjerne.