Fjern en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto

QuickLink

Gå til Betaling og fakturering i Min konto for at fjerne en betalingsmåde. Husk, at før du fjerner den nuværende betalingsmetode, skal du først tilføje en ny.

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan fjerne en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto.

Bemærk! Du kan ikke fjerne en betalingsmåde, der er knyttet til et medlemskab, medmindre du først angiver en ny. Hvis du vil tilføje en ny betalingsmetode, skal du se under Skift din betalingsmetode på Xbox Live.

På denne side

På Xbox.com

Husk, at før du fjerner en eksisterende betalingsmetode, skal du først tilføje en ny. Hvis du vil tilføje en ny betalingsmetode via Xbox.com, skal du se under "På din pc eller internetaktiverede enhed" i Skift din betalingsmetode på Xbox Live.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du annullere automatisk fornyelse. For at gøre dette skal du se under Opsig dit (betalte) Xbox Live Gold-medlemskab.

Sådan fjerner du en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto via Xbox.com:

1. Gå til Xbox.com på en pc.
  2. Log på med din Microsoft-konto, hvis det er nødvendigt.
    Hvis du ikke kan huske logonoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du se under Find mailadressen til din Microsoft-konto og adgangskoden.
  3. Vælg Min konto.
  4. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Fjern betalingsmulighed.
picture
  1. Vælg Fjern ud for den betalingsmåde, du vil slette.
picture
  1. Klik på Ja for at bekræfte fjernelsen.

På din Xbox One-konsol

Husk, at før du fjerner en eksisterende betalingsmetode, skal du først tilføje en ny. Hvis du vil tilføje en ny betalingsmetode via Xbox One, skal du se under "På din Xbox One-konsol" i Skift din betalingsmetode på Xbox Live.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du annullere automatisk fornyelse. For at gøre dette skal du se under Opsig dit (betalte) Xbox Live Gold-medlemskab.

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Sådan fjerner du en betalingsmåde fra din Xbox Live-konto via din Xbox One-konsol:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til skærmen Home, og vælg Settings, eller sig "Xbox, go to Settings.”
  3. Vælg Payment & billing.
picture
  1. Gå til den relevante betalingsmåde, og vælg Rediger.
  2. Følg vejledningen for at fjerne betalingsmåden.

På Xbox 360-konsollen

Husk, at før du fjerner en eksisterende betalingsmetode, skal du først tilføje en ny. Hvis du vil tilføje en ny betalingsmetode via Xbox 360, skal du se under "På din Xbox 360-konsol" i Skift din betalingsmetode på Xbox Live.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du annullere automatisk fornyelse. For at gøre dette skal du se under Opsig dit (betalte) Xbox Live Gold-medlemskab.

Sådan fjerner du en betalingsmåde fra din Xbox Live-konto via din Xbox 360-konsol:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Vælg Manage Payment Options.
  2. Vælg Remove Payment Option.
  3. Vælg den betalingsmåde, du vil fjerne.