Fjern en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan fjerne en betalingsmåde fra din Xbox Live- eller Xbox Music-konto.

Bemærk! Du kan ikke fjerne en betalingsmåde, der er knyttet til et medlemskab, medmindre du først angiver en ny betalingsmåde.

På denne side

Fjern en betalingsmåde via Xbox.com

Du kan fjerne en betalingsmåde fra din Xbox Live-konto via Xbox.com. Her kan du se, hvordan du gør.

1. Gå til Min konto på Xbox.com fra en pc. Log på med din Microsoft-konto, hvis det er nødvendigt.
  2. Bemærk! Hvis du ikke kender legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, kan du se under Find din Microsoft-konto.

3. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Fjern betalingsmulighed.
  4. Vælg Fjern ud for den betalingsmåde, du vil slette.
  5. Klik på Ja for at bekræfte fjernelsen.

Fjern en betalingsmåde via din Xbox One-konsol

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

Du kan også fjerne en betalingsmåde fra din Xbox Live-konto via din Xbox One-konsol. Sådan gør du:

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Gå til skærmen Home, og vælg Settings, eller sig "Xbox, go to Settings".
  3. Vælg Payment & billing.
picture
  1. Gå til den relevante betalingsmåde, og vælg Rediger.
  2. Følg vejledningen for at fjerne betalingsmåden.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du slå automatisk fornyelse fra eller kontakte Xbox Support for at få hjælp til at fjerne din betalingsmåde. Hvis du kontakter Xbox Support, skal du have dit gamertag og dine betalingsoplysninger ved hånden.

Fjern en betalingsmåde via din Xbox 360-konsol

Du kan også fjerne en betalingsmåde fra din Xbox Live-konto via din konsol. Her kan du se, hvordan du gør.

1. Log på ved hjælp af dit Xbox Live-gamertag på din Xbox 360-konsol.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Vælg Manage Payment Options.
  2. Vælg Remove Payment Option.
  3. Vælg den betalingsmåde, du vil fjerne.

Hvis du ikke vil tilføje en anden betalingsmåde, kan du slå automatisk fornyelse fra eller kontakte Xbox Support for at få hjælp til at fjerne din betalingsmåde. Hvis du kontakter Xbox Support, skal du have dit gamertag og dine betalingsoplysninger ved hånden.