Skift din betalingsmetode på Xbox Live

Xbox Live-betalingsmåder

Hvis du vil ændre den betalingsmåde, du anvender på Xbox Live, skal du først føje en ny betalingsmåde til din konto. Derefter kan du fjerne den eksisterende betalingsmåde og overføre alle tilknyttede abonnementer til en ny eller eksisterende betalingsmåde.

Løsninger

Onlinetrin: Skift den betalingsmåde, der anvendes til dit medlemskab

Først skal du føje en ny betalingsmåde til din konto. Sådan gør du:

1. Log på webstedet med faktureringsoplysninger for din Microsoft-konto.
  2. Vælg det abonnement, du vil ændre, på siden Abonnementer, og klik derefter på Skift betalingsmåde.
  3. Vælg den betalingsmåde, du vil bruge, på listen over aktive betalingsmåder, eller vælg Tilføj en ny betalingsmåde, og klik derefter på Næste.
  4. Hvis du vælger en eksisterende betalingsmåde, skal du springe til næste trin. Hvis du vælger at tilføje en ny betalingsmåde, skal du angive de krævede oplysninger og klikke på Næste. Vælg derefter den nye betalingsmåde, og klik på Næste igen.
  5. Læs og forstå bekræftelsesmeddelelsen, og klik derefter på Skift for at bekræfte ændringen.
  6. På skærmen vises der en meddelelse om, at ændringen er gennemført.

Herefter kan du fjerne en betalingsmåde og overføre dine tilknyttede abonnementer:

1. Log på webstedet med faktureringsoplysninger for din Microsoft-konto.
  2. Vælg den betalingsmåde, du vil fjerne, på siden Betalingsmåder, og klik derefter på Fjern.
  3. Hvis der er knyttet abonnementer til denne betalingsmåde, skal du følge instruktionerne og overføre hvert abonnement til en ny eller eksisterende betalingsmåde. Ellers skal du klikke på Fjern for at bekræfte fjernelsen.

Trin på Xbox One-konsollen: Skift den betalingsmåde, der anvendes til dit medlemskab

Først skal du føje en ny betalingsmåde til din konto. Sådan gør du:

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil skifte betalingsmåden for.
  2. Gå til Settings, og vælg Subscriptions.
  3. Vælg Manage Payment options, og vælg derefter Switch Payment options.
  4. Vælg den nye betalingsmåde under Switch Payment Options, følg instruktionerne for at tilføje oplysninger, og vælg derefter OK.

Herefter kan du fjerne den tidligere betalingsmåde:

1. Gå tilbage til Manage Payment options.
  2. Vælg Remove Payment Options.
  3. Følg vejledningen for at fjerne betalingsmåden.

Trin på Xbox 360-konsollen: Skift den betalingsmåde, der anvendes til dit medlemskab

Først skal du føje en ny betalingsmåde til din konto. Sådan gør du:

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil skifte betalingsmåden for.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
picture
  1. Rul til højre til Your Memberships, og vælg det medlemskab, du vil opdatere.
  2. Vælg Change Payment Options.
  3. Hvis denne indstilling er nedtonet, er du muligvis nødt til at vælge Modify Membership og derefter vælge en mulighed. Du kan også følge instruktionerne i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

4. Vælg den nye betalingsmåde, og vælg derefter OK.

Herefter kan du fjerne den tidligere betalingsmåde:

1. Gå tilbage til Change Payment Options.
  2. Vælg Remove payment option.
  3. Følg vejledningen for at fjerne betalingsmåden.

Hjælp til betalingsproblemer

Hvis du får en fejlmeddelelse, kan du få hjælp i Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode.

Hvis der opstår problemer, når du ændrer betalingsoplysningerne, skal du kontakte Xbox Support.