Skift betalingsmåde for Xbox Live

QuickLink

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan ændre den betalingsmåde, der bruges til din Xbox Live- eller Xbox Music-konto.

Hvis du vil ændre den betalingsmåde, der bruges til dit medlemskab, skal du gøre følgende:

• Føj først en ny betalingsmåde til din konto.
  • Fjern derefter den eksisterende betalingsmåde, og overfør alle tilknyttede abonnementer til den nye betalingsmåde.

På denne side

På din pc eller en enhed med forbindelse til internettet

Først skal du føje en ny betalingsmåde til din konto. Sådan gør du:

1. Log på webstedet med faktureringsoplysninger for din Microsoft-konto.
  2. Vælg det abonnement, du vil ændre, på siden Abonnementer, og klik derefter på Skift betalingsmåde.
  3. Vælg den betalingsmåde, du vil bruge, på listen over aktive betalingsmåder, eller vælg Tilføj en ny betalingsmåde, og klik derefter på Næste.
  4. Hvis du vælger en eksisterende betalingsmåde, skal du springe til næste trin. Hvis du vælger at tilføje en ny betalingsmåde, skal du angive de påkrævede oplysninger og klikke på Næste. Vælg derefter den nye betalingsmåde, og klik på Næste igen.
  5. Læs bekræftelsesmeddelelsen, og klik derefter på Skift for at bekræfte ændringen.
  6. På skærmen vises der en meddelelse om, at ændringen er gennemført.

Herefter kan du fjerne en betalingsmåde og overføre dine tilknyttede abonnementer:

1. Log på webstedet med faktureringsoplysninger for din Microsoft-konto.
  2. Vælg den betalingsmåde, du vil fjerne, på siden Betalingsmåder, og klik derefter på Fjern.
  3. Hvis der er knyttet abonnementer til denne betalingsmåde, skal du følge instruktionerne og overføre hvert abonnement til en ny eller eksisterende betalingsmåde. Ellers skal du klikke på Fjern for at bekræfte fjernelsen.

På din Xbox One-konsol

Først skal du føje en ny betalingsmåde til din konto. Sådan gør du:

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil skifte betalingsmåden for.
  2. Gå til Indstillinger, og vælg Abonnementer.
picture
  1. Vælg Administrer betalingsform, og vælg derefter Skift betalingsindstilling.
  2. Vælg den nye betalingsmåde under Skift betalingsindstilling, følg instruktionerne for at tilføje oplysninger, og vælg derefter OK.

Herefter kan du fjerne den tidligere betalingsmåde:

1. Gå tilbage til Administrer betalingsform.
  2. Vælg Fjern betalingsform.
  3. Følg vejledningen for at fjerne betalingsmåden.

På Xbox 360-konsollen

Først skal du føje en ny betalingsmåde til din konto. Sådan gør du:

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil skifte betalingsmåden for.
  2. Gå til settings, og vælg Account Management.
  3. Vælg Manage Payment Options på siden Account Management.
picture
  1. Rul til højre til Your Memberships, og vælg det medlemskab, du vil opdatere.
  2. Vælg Change Payment Options.

Hvis denne indstilling er nedtonet, er du muligvis nødt til at vælge Modify Membership og derefter vælge en mulighed. Du kan også følge instruktionerne i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

1. Vælg den nye betalingsmåde, og vælg derefter OK.

Herefter kan du fjerne den tidligere betalingsmåde:

1. Gå tilbage til Change Payment Options.
  2. Vælg Remove Payment Option.
  3. Følg vejledningen for at fjerne betalingsmåden.

Hjælp til betalingsproblemer

Hvis du får en fejlmeddelelse, kan du få hjælp i Søg efter fejlkode og statuskode.

Hvis du har problemer med at ændre din betalingsmåde, skal du kontakte Xbox Support.