Opdater oplysningerne om din betalingsmåde på Xbox Live

Du kan opdatere dine faktureringsoplysninger for Xbox Live, f.eks. faktureringsadresse, telefonnummer eller kreditkortoplysninger, på faktureringswebstedet på Xbox.com eller via din Xbox-konsol.

Bemærk! Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner en betalingsmåde eller annullerer automatisk fornyelse af dit Xbox Live-medlemskab, skal du se "Relaterede emner" nederst på denne side.

Opdatering af dine faktureringsoplysninger

Onlinetrin: Opdater dine faktureringsoplysninger

1. Åbn en browser, og gå til Min konto på en computer.
    Bemærk! Brug ikke denne fremgangsmåde på en mobilenhed. De oplysninger, du prøver at få adgang til, vises muligvis ikke korrekt på mobilenheden.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med din Microsoft-konto.
    Bemærk! Sørg for at logge på med den Microsoft-konto, der er knyttet til den Xbox-konto, du skal opdatere. Hvis du ikke kender din Microsoft-konto eller din adgangskode, skal du se under Find din Microsoft-konto.
picture
  1. Vælg Betaling og fakturering.
picture
  1. Vælg Håndter betalingsmåder.
picture
  1. Hvis du bliver bedt om en sikkerhedskode, skal du følge instruktionerne og angive sikkerhedskoden. Vælg derefter Rediger ud for den betalingsmåde, som du vil opdatere.
picture
  1. Opdater betalingsmåden, og vælg derefter Næste.
picture
  1. Kontrollér, at oplysningerne er korrekte, på siden "Tjek faktureringsoplysninger", og klik derefter på Gem oplysninger.
picture
  1. Hvis du ikke skal foretage andre ændringer, skal du klikke på X (i en cirkel) øverst til højre på siden.

Trin på Xbox One-konsollen: Opdater dine faktureringsoplysninger

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil opdatere betalingsoplysningerne for.
  2. Vælg Settings fra Home-skærmen.
  3. Vælg Payment & billing.
picture
  1. Vælg en betalingsmåde, vælg Edit, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Trin på Xbox 360-konsollen: Opdater dine faktureringsoplysninger

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil opdatere betalingsoplysningerne for.
  2. Gå til settings fra Dashboard, og vælg derefter Account.
picture
  1. Vælg Manage Payment Options.
  2. Vælg Update Payment Option.
  3. Vælg den betalingsmåde, du vil opdatere, og opdater de nødvendige oplysninger. Vælg derefter Næste.
  4. Opdater de nødvendige faktureringsoplysninger, og vælg derefter Done. Der vises en bekræftelse på, at du har opdateret betalingsoplysningerne.
  5. Vælg OK.