Opdater dine faktureringsoplysninger på Xbox Live

Opdater dine faktureringsoplysninger på Xbox Live Log på din konto for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Få at vide, hvordan du opdaterer dine faktureringsoplysninger (f.eks. din adresse og dit telefonnummer) online eller på din Xbox-konsol.

Oversigt

På din computer eller en enhed med forbindelse til internettet

1. Åbn en browser, og gå til Min konto
    Bemærk! Dette websted vises muligvis ikke korrekt på en mobilenhed.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med den Microsoft-konto, der er knyttet til den Xbox-konto, du skal opdatere.
    Bemærk! Hvis du ikke kender din Microsoft-konto eller -adgangskode, kan du se under Find din Microsoft-konto.
  3. Vælg Betaling og fakturering.
picture
  1. Vælg Håndter betalingsmåder.
picture
  1. Hvis du bliver bedt om en sikkerhedskode, skal du følge instruktionerne og angive den. Vælg derefter Rediger ud for den betalingsmåde, du vil opdatere.
  2. Opdater betalingsmåden, og vælg derefter Næste.
picture
  1. Kontrollér, at oplysningerne er korrekte, på siden "Tjek faktureringsoplysninger", og klik derefter på Gem oplysninger.
picture
  1. Hvis du ikke skal foretage andre ændringer, skal du klikke på "X" (i en cirkel) øverst til højre på siden.

På din Xbox One-konsol

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil opdatere betalingsoplysningerne for.
  2. Vælg Indstillinger fra startskærmen.
  3. Vælg Betaling og fakturering.
picture
  1. Vælg en betalingsmåde, vælg Rediger, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at opdatere dine faktureringsoplysninger for denne betalingsmåde.
  2. Du kan også vælge Rediger min faktureringsadresse, hvis du vil ændre den generelle faktureringsadresse.
picture

På Xbox 360-konsollen

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til det medlemskab, som du vil opdatere betalingsoplysningerne for.
  2. Gå til settings fra Dashboard, og vælg derefter Account.
picture
  1. Vælg Manage Payment Options.
  2. Vælg Update Payment Option.
picture
  1. Vælg den betalingsmåde, du vil opdatere, og opdater de nødvendige oplysninger. Vælg derefter Next.
  2. Opdater de nødvendige faktureringsoplysninger, og vælg derefter Done. Der vises en bekræftelse på, at du har opdateret betalingsoplysningerne.
  3. Vælg OK.