Brug PayPal med din Xbox LIVE-konto

Oversigt

Du kan bruge PayPal til at købe Xbox LIVE Gold-medlemskaber og spil.

Steder, hvor PayPal kan bruges som betalingsmetode

PayPal på Xbox LIVE kan i øjeblikket benyttes på de steder, der vises nedenfor. Vi arbejder på at øge antallet af lande, hvor PayPal kan benyttes.

Australien

Østrig

Belgien

Canada

Danmark

Frankrig

Tyskland

Hongkong

Irland

Italien

Mexico

Nederlandene

New Zealand

Norge

Polen

Portugal

Singapore

Spanien

Sverige

Schweiz

Storbritannien

USA

Føj PayPal til din konto

Hvis du vil tilføje din PayPal-konto som en betalingsmåde på din Xbox LIVE-konto, skal du se under Administrer dine Xbox LIVE-betalingsmetoder.

Fjern PayPal fra din konto

Hvis du vil fjerne PayPal som betalingsmetode på din Xbox LIVE-konto, skal du se under Fjern en betalingsmetode fra din Xbox LIVE-konto.

Brug PayPal som betalingsmetode

Når du har tilføjet PayPal på din konto, kan du bruge PayPal på enten Xbox.com eller din Xbox 360-konsol. Når du vil købe en vare, skal vælge Skift betalingsmetode og derefter vælge din PayPal-konto. PayPal kan bruges til alle køb, som betales kontant.

Se din PayPal-købsoversigt

Dine PayPal-transaktioner indgår i din Xbox LIVE-købsoversigt. Se Kontrollér din Xbox LIVE-fakturerings- og købsoversigt for at få flere oplysninger.

Du kan også besøge PayPal.com for at se din PayPal-transaktionsoversigt.

Fejlfinding i forbindelse med brugen af PayPal som betalingsmetode

Hvis du får en Fejl: 8382025C, er den PayPal-konto, du prøver at tilføje, ikke understøttet. Xbox LIVE understøtter kun PayPal-konti, der har et kreditkort eller en bekræftet bankkonto som betalingskilde. Opdater din PayPal-konto med én af disse betalingskilder, eller prøv med en anden PayPal-konto.