Sådan administrerer du dit barns Xbox-abonnement

Hvis du vil administrere den betalingsmåde, der er knyttet til dit barns Xbox-abonnement, skal du logge på med Microsoft-mailadressen og -adgangskoden til barnets konto, ikke forælderens konto.

Video: Administrer betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrer betalinger og abonnementer på Xbox. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan tilføjer eller opdaterer du en betalingsmåde for dit barns Xbox-abonnement

Hvis den betalingsmåde, du bruger til at betale for dit barns Xbox-abonnement, er udløbet eller ikke længere er gyldig, skal du opdatere den, så barnet ikke mister adgangen til abonnementet.

Sådan kan du ændre betalingsmåden for dit barns Xbox-abonnement online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med dit barns Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til dit barns Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Find det Xbox-abonnement, som du vil ændre, på listen, og vælg derefter Skift betalingsmåde.
  1. Vælg din nye betalingsmåde på listen, eller vælg Tilføj en ny betalingsmetode, og følg derefter instruktionerne.

Når du har opdateret betalingsmåden for dit barns Xbox-abonnement, kan du fjerne den betalingsmåde, du ikke længere vil bruge.

Flere oplysninger om, hvordan du administrerer betalingsmåderne for dit barns Microsoft-konto og abonnementer

Hvis du vil tilføje, ændre eller opdatere en betalingsmåde for dit barns Microsoft-konto, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement, skal du gå til Tilføj, opdater eller fjern kreditkort eller andre betalingsmåder og følge instruktionerne.

Hvis du vil bruge en forudbetalt abonnementskode i stedet for at forny et abonnement, kan du indløse en forudbetalt kode online. Du skal stadig annullere dit barns nuværende Xbox-abonnement for at undgå at betale et gebyr for fornyelsen.

Hvis dit barns Xbox-abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt abonnementskode. Du skal betale det udestående beløb, inden du indløser din forudbetalte kode.

Hvis du vil undgå, at dit barn foretager køb, du ikke har godkendt, skal du se Undgå, at børn foretager køb, du ikke har givet tilladelse til, på Xbox One.