Administrer dine betalingsmåder til de abonnementer, der ikke er Xbox-abonnementer, på Xbox 360

Du kan administrere dine betalingsmåder for de abonnementer, der ikke er Xbox-abonnementer (f.eks. abonnementer på apps), fra din Xbox 360-konsol. På denne side kan du se, hvordan du kan tilføje en ny betalingsmåde, skifte en eksisterende betalingsmåde eller fjerne en gammel betalingsmåde.

Betalingsmåderne omfatter:

• Kreditkort
  • Forudbetalte kreditkort
  • Debetkort (ikke tilgængeligt i alle områder)
  • PayPal-konti (ikke tilgængeligt i alle områder, se Brug PayPal til din Microsoft-konto)
  • Direkte debitering (kun i Tyskland)

Hvis du kun bruger Xbox Live-tjenesten på din Microsoft-konto, og du ikke har et Xbox-abonnement, f.eks. et Xbox Live Gold-abonnement, et Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, skal du bruge trinnene på denne side. Ellers kan du få hjælp på en af følgende sider:

Hvis den betalingsmåde, du vil administrere, er for dit barns Xbox-abonnement, skal du se siden Sådan administrerer du dit barns Xbox-abonnement.

Emner

Tilføj en ny betalingsmåde på Xbox 360

Bemærk! Brug disse trin for at tilføje en betalingsmåde, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Sådan tilføjer du en ny betalingsmåde til din Microsoft-konto:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Manage Payment Options.
Vinduet Manage Payment Options på en Xbox 360-konsol.
  1. Gør et af følgende:
    • Vælg Add Credit Card, og angiv derefter kortoplysningerne.
    • Vælg Add PayPal, hvis du vil bruge din PayPal-konto.
    • Vælg Direct Debit for at tilføje en konto til direkte fakturering (kun i Tyskland).

Skift en betalingsmåde på Xbox 360

Bemærk! Brug disse trin for at skifte en betalingsmåde, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Sådan skifter du en betalingsmåde til din Microsoft-konto:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Gå til settings, og vælg Account Management.
  3. Vælg Manage Payment Options på siden Account Management.
Vinduet Manage Payment Options på en Xbox 360-konsol.
  1. Rul til højre til Your Memberships, og vælg derefter det medlemskab, du vil opdatere.
  2. Vælg Change Payment Options.
  3. Bemærk! Hvis indstillingen vises nedtonet, skal du muligvis vælge Modify Membership for at vælge en plan eller gå til Change a payment option on your Microsoft account, vælge Update a payment option i venstre side af skærmen og derefter følge vejledningen.

4. Vælg den nye betalingsmåde, og vælg derefter OK.

Fjern en betalingsmåde på Xbox 360

Bemærk! Brug disse trin for at fjerne en betalingsmåde, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Sådan fjerner du en betalingsmåde på din Microsoft-konto:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
Skærmen Account under fanen settings på Xbox 36-konsollen.
  1. Vælg Manage Payment Options.
  2. Vælg Remove Payment Option.
  3. Vælg den betalingsmåde, du vil fjerne.