Administrer dine betalingsmåder til de abonnementer, der ikke er Xbox-abonnementer, på Xbox One

Du kan bruge din Xbox One-konsol til at administrere dine betalingsmåder for de abonnementer, der ikke er Xbox-abonnementer, f.eks. abonnementer på apps. På denne side beskrives det, hvordan du kan fjerne eller opdatere de betalingsmåder, der er tilknyttet din Microsoft-konto.

Hvis den betalingsmåde, du bruger, er udløbet eller ugyldig, skal du opdatere den.

Betalingsmåderne omfatter:

• Kreditkort
  • Forudbetalte kreditkort
  • Debetkort (ikke tilgængeligt i alle områder)
  • PayPal-konti (ikke tilgængeligt i alle områder, se Brug PayPal til din Microsoft-konto)
  • Direkte debitering (kun i Tyskland)

Hvis du kun bruger Xbox Live-tjenesten på din Microsoft-konto, og du ikke har et Xbox-abonnement, f.eks. et Xbox Live Gold-abonnement, et Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, skal du bruge trinnene på denne side. Ellers skal du gå til Skift betalingsmåde for et Xbox-abonnement.

Hvis den betalingsmåde, du vil administrere, er for dit barns Xbox-abonnement, skal du se siden Sådan administrerer du dit barns Xbox-abonnement.

På denne side

Tilføj en ny betalingsmåde på Xbox One

Bemærk! Brug disse trin for at tilføje en betalingsmåde, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Sådan tilføjer du en ny betalingsmåde til din Microsoft-konto:

1. Log på den Microsoft-konto, der er knyttet til den betalingsmåde, som du vil tilføje.
  2. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger.
  5. Vælg Betaling og fakturering under Konto.
  6. Vælg Tilføj kreditkort eller Tilføj PayPal.
  7. Følg vejledningen for at angive oplysningerne om dit kreditkort eller din PayPal-konto. Når du er færdig, bliver din betalingsmåde føjet til din Microsoft-konto. Herefter kan du bruge betalingsmåden.

Opdater en betalingsmåde på Xbox One

Bemærk! Brug disse trin for at opdatere en betalingsmåde, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Hvis den betalingsmåde, du bruger, er udløbet eller ugyldig, skal du opdatere den. Sådan opdaterer du en betalingsmåde:

1. Log på den Microsoft-konto, der er knyttet til den betalingsmåde, som du vil opdatere.
  2. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger.
  5. Vælg Betaling og fakturering under Konto.
  6. Rul til højre til den betalingsmåde, du vil opdatere, og vælg derefter Rediger.
  7. Opdater betalingsmåden, og vælg derefter Gem oplysninger.

Fjern en betalingsmåde på Xbox One

Bemærk! Brug disse trin for at fjerne en betalingsmåde, som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Hvis den betalingsmåde, du bruger, er udløbet eller ikke længere er gyldig, og du vil fjerne den på din Microsoft-konto, skal du gøre følgende:

1. Log på den Microsoft-konto, der er knyttet til den betalingsmåde, som du vil fjerne.
  2. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger.
  5. Vælg Betaling og fakturering under Konto.
  6. Rul til højre til den betalingsmåde, du vil fjerne og vælg derefter Fjern.
  7. Vælg Fjern igen for at bekræfte, at du vil fjerne betalingsmåden.