Administrer dine betalingsmåder online

Du kan administrere dine Xbox Live-betalingsmåder online. På denne side kan du se, hvordan du kan tilføje en ny betalingsmåde, skifte en eksisterende betalingsmåde eller fjerne en gammel betalingsmåde.

Betalingsmåderne omfatter:

• Kreditkort
  • Forudbetalte kreditkort
  • Debetkort (ikke tilgængelig i alle områder)
  • PayPal-konti (ikke tilgængelig i alle områder)
  • Direkte fakturering (kun i Tyskland)

Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

På denne side

Tilføj en ny Xbox Live-betalingsmåde online

Tilføj en ny betalingsmåde til Xbox Live-abonnement

Bemærk! Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, der skal bruges til dine køb i Store, skal du benytte fremgangsmåden i afsnittet nedenfor.

Det er nemt at tilføje en ny betalingsmåde til dit Xbox Live-abonnement. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Tjenester og abonnementer.
  4. Vælg Change how you pay (Skift betalingsmåde) under Betalt med i afsnittet Xbox Live.
  5. Vælg Tilføj en ny betalingsmetode, vælg Næste, og følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.

Tilføj en ny betalingsmåde, der skal bruges til dine køb i Store

Bemærk! Hvis du vil bruge den sammen betalingsmåde til køb i Store og til dit Xbox Live-abonnement, skal du benytte fremgangsmåden i afsnittet ovenfor.

Hvis du vil tilføje en betalingsmåde, der kun skal bruges til dine køb i Store, skal du gøre følgende:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Håndter betalingsindstillinger.
  4. Vælg Tilføj en betalingsmåde, og følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.

Skift Xbox Live-betalingsmåde online

Du kan nemt ændre din betalingsmåde. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Tjenester og abonnementer.
  4. Vælg Skift betalingsmåde under Betalt med i afsnittet Xbox Live.
  5. På siden "Skift betalingsmåden for disse abonnementer" skal du vælge den betalingsmåde, der skal ændres, på rullelisten.
    Bemærk! Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du vælge Tilføj en ny betalingsmetode og Næste. Følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.
  6. Når du har valgt den betalingsmåde, der skal ændres, skal du vælge Næste og derefter følge instruktionerne for at ændre betalingsmåden.

Fjern en Xbox Live-betalingsmåde online

Vigtigt! Hvis betalingsmåden bruges til at betale for et abonnement, skal du opsige dette abonnement, før du kan fjerne betalingsmåden. Du kan finde flere oplysninger i Sådan kan du opsige dit Xbox Live Gold-abonnement.

Du kan nemt fjerne din betalingsmåde. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Håndter betalingsindstillinger.
  4. Vælg den betalingsmåde, du vil slette, og følg derefter instruktionerne for at fjerne din betalingsmåde.