Betalingen for dit Xbox-abonnement blev afvist

Hvis du får en notifikation om, at betalingen for dit Xbox-abonnement er afvist pga. en udestående saldo, skal du betale den udestående saldo, inden du kan forny dit abonnement.

Bemærk! Hvis dit Xbox-abonnement er blevet stoppet midlertidigt, skal du se Dit Xbox-abonnement er stoppet midlertidigt.

Hvis den betalingsmåde, der er knyttet til dit Xbox-abonnement, er udløbet eller er ugyldig, skal du ændre betalingsmåden, før du kan betale din udestående saldo eller forny dit abonnement. Sådan ændrer du betalingsmåden for dit abonnement online:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Tjenester og abonnementer.
  3. Vælg Betal nu under Næste betaling for det abonnement, der har en forfalden saldo.
  1. På siden "Skift betalingsmåden for disse abonnementer" skal du vælge den betalingsmåde, du vil ændre, på rullelisten.

Bemærk! Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du vælge Tilføj en ny betalingsmetode og Næste. Følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.

1. Når du har ændret betalingsmåden, skal du vælge Næste. Herefter overføres din eventuelle udestående saldo, og det beløb, du skylder, bliver med det samme opkrævet på den nye betalingsmåde.