Løs problemer med køb fra Xbox 360 Store

Løsningerne på denne side kan hjælpe dig med at løse problemer i forbindelse med køb af indhold eller downloading af gratis indhold fra Xbox 360 Store.

Du kan også bruge løsningerne på denne side, hvis du har problemer med at købe eller downloade Xbox 360-indhold i følgende situationer på din Xbox One-konsol:

• Du vil downloade et gratis Xbox 360 Games with Gold-spil
  • Du vil foretage et køb eller hente gratis indhold i Xbox One-avatarappen
  • Du vil foretage et køb eller hente gratis indhold i Windows 10-avatarappen
  • Du vil foretage et køb eller hente et gratis Xbox 360-spil

Jeg får meddelelsen "Your account is unable to make this type of purchase on Xbox.com. Please complete this transaction from your Xbox".

Denne fejl betyder, at den Microsoft-konto, du prøver at foretage købet fra, ikke kan bruges til købet.

Børne- eller teenagerkonti kan ikke foretage køb i Xbox 360 Store. Det løser ikke problemet at ændre alders- eller købsindstillingerne på din Microsoft-konto.

Du skal købe eller downloade indholdet på din Xbox 360-konsol for at løse dette problem.

Jeg bliver bedt om at tilføje en betalingsmåde for at fuldføre købet, men jeg prøver at downloade et gratis spil.

Denne fejlmeddelelse betyder, at du ikke har en betalingsmåde på din Microsoft-konto. Du skal have et betalingsmiddel på din Microsoft-konto for at kunne downloade gratis indhold fra Xbox 360 Store. Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du logge på din Microsoft-konto og vælge Tilføj en betalingsmåde. Følg derefter instruktionerne.

Hvis du ikke vil tilføje en betalingsmåde, kan du downloade indholdet via din Xbox 360-konsol.

Jeg vil bruge saldoen på min Microsoft-konto til at betale for noget, men jeg kan ikke se den som en betalingsmåde.

Du kan ikke bruge de penge, der står på din Microsoft-konto, til at købe indhold fra Xbox 360 Store.

Du kan løse dette problem ved at købe indholdet på din Xbox 360-konsol, hvor du kan bruge pengene på din Microsoft-konto til at foretage køb.

Jeg har føjet en betalingsmåde til min konto på account.microsoft.com eller på min Xbox One-konsol, men jeg kan ikke se betalingsmåden, når jeg prøver at købe.

Hvis du ikke kan se betalingsmåden, når du prøver at foretage et køb, skal du tilføje betalingsmåden på din Xbox 360-konsol.