Opdater dine faktureringskontaktoplysninger på Xbox 360

Hvis du er flyttet eller har fået et nyt telefonnummer, skal du opdatere disse faktureringsoplysninger på din Microsoft-konto. Det er nemt at opdatere navn, adresse, telefonnummer eller mailadresse via din Xbox 360-konsol.

Bemærk! Hvis du har brug for at ændre dit kreditkortnummer, det navn, der vises på dit kreditkort, eller kreditkortets faktureringsadresse på din Xbox 360-konsol, skal du gå til Administrer dine betalingsmåder på Xbox 360.

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, der er knyttet til den konto, du vil opdatere.
  2. Gå til settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter Account.
  1. Vælg Manage Payment Options.
  2. Vælg Update Payment Option.
  1. Vælg den betalingsmåde, du vil opdatere, og opdater de nødvendige oplysninger. Vælg derefter Next.
  2. Opdater de nødvendige faktureringsoplysninger, og vælg derefter Done.
  3. Når skærmen Payment Update Confirmation vises, skal du vælge OK.