Opdater dine faktureringskontaktoplysninger online

Opdater dine faktureringskontaktoplysninger Log på din Microsoft-konto for at ændre det navn, den adresse, det telefonnummer og den mailadresse, der er knyttet til dine Xbox-faktureringsoplysninger.

Opdater dine faktureringskontaktoplysninger

Hvis du er flyttet eller har ændret dit navn, din mailadresse eller dit telefonnummer, skal du opdatere faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Gå til account.microsoft.com, og log på den Microsoft-konto, du vil opdatere.
  2. Vælg Rediger profil, og foretag de ændringer, der er nødvendige for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Opdater dine faktureringskontaktoplysninger på din Xbox 360-konsol

Du kan opdatere dine faktureringskontaktoplysninger på din Xbox 360. Men du kan ikke opdatere dine faktureringskontaktoplysninger på din Xbox One.