Brug PayPal med din Microsoft-konto

PayPal kan bruges som betalingsmåde i visse lande/områder, når du køber Xbox Live Gold-abonnementer og indhold, f.eks. spil, apps, musik, HD-film og tv-serier, på din Xbox 360-konsol, Xbox One-konsol og på Xbox.com.

Emner

Lande/områder, hvor PayPal kan bruges som betalingsmåde

Vi arbejder på at øge antallet af lande/områder, hvor PayPal kan benyttes. Du kan i øjeblikket bruge PayPal med din Microsoft-konto i disse lande/områder:

•    Australien
•    Østrig
•    Belgien
•    Canada
•    Danmark
•    Frankrig
•    Tyskland
•    Hongkong (SAR)
•    Irland
•    Italien
•    Mexico
•    Nederlandene
•    New Zealand
•    Norge
•    Polen
•    Portugal
•    Singapore
•    Spanien
•    Sverige
•    Schweiz
•    Storbritannien
•    USA

Tilføj eller fjern PayPal fra din konto

Se din PayPal-købsoversigt

Du kan se dine PayPal-transaktioner i din Xbox-købsoversigt. Du kan finde flere oplysninger i Tjek din Xbox-købsoversigt. Du kan også se dine PayPal-transaktioner på PayPal.com.

Tilføj en understøttet PayPal-konto

Du kan kun bruge PayPal-konti, der har et kreditkort eller en bekræftet bankkonto som betalingskilde. Hvis du vil bruge PayPal med din Microsoft-konto, skal du sikre dig, at din PayPal-konto bruger en accepteret betalingskilde eller prøve en anden PayPal-konto.

Bemærk! Hvis du får en fejl med statuskode 8382025C, betyder det, at den PayPal-konto, du forsøger at tilføje, ikke understøttes. Du kan finde flere oplysninger i Fejl 8382025C vises, når du foretager et køb med PayPal på Xbox 360.