Find spilaktiverings eller tokennøgler, som giver dig mulighed for at hente et komplet spil.

Oversigt

Når du køber og henter et spil via Games for Windows – Marketplace, bliver spilnøglerne gemt i klientsoftwaren til Games for Windows - Marketplace. Spilnøglerne omfatter spilaktiveringstokenet og LIVE-adgangstokenet. Hvis du skal geninstallere et spil og bliver bedt om at angive dine nøgler eller tokens, kan du få dem fra klientsoftwaren til Games for Windows – Marketplace. På denne side beskrives det, hvordan du skal gøre.

Find dine tokens

1. Start klientsoftwaren til Games for Windows – Marketplace på din computer. Det gør du ved at klikke på Start, pege på Alle programmer, pege på Games for Windows - Marketplace og derefter klikke på Games for Windows - Marketplace. Hvis du ikke kan finde dette element, skal du navigere til C:\Programmer (x86)\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client og derefter dobbeltklikke på GFWLClient.
    Bemærk! Hvis klientsoftwaren ikke åbnes, skal du højreklikke på GFWLClient og derefter vælge Kør som administrator.
  2. Log på med din Microsoft-konto (tidligere Windows LIVE ID) og din adgangskode.
  3. Klik på All Downloads i den øverste navigationsrude.
  4. Klik på Full Games i navigationsruden i venstre side.
  5. Find og vælg den komplette spildownload, som du vil have spilaktiveringsnøglen eller LIVE-adgangstokenet til.
  6. Klik på spillet under spiloplysningerne, og udvid View Game Keys.
    Herefter vises spilaktiveringstokenet og LIVE-adgangstokenet.
picture
Bemærkninger
  • Hvis du vil aktivere spillet før installationen, skal du have spilaktiveringstokenet.
  • Når spillet er installeret, skal du have LIVE-adgangstokenet for at kunne spille spillet og oprette forbindelse til LIVE-tjenesten.
  • Indstillingen View Game Keys er tilgængelig for hvert element, du har købt via Games for Windows – LIVE Marketplace ved hjælp af Games for Windows – LIVE-klientsoftwaren. Denne indstilling gemmer spilaktiveringstokenet og LIVE-adgangstokenet, så du nemt kan få adgang til dem.