Løs problemer med forudbetalte Xbox-koder

Hvis din forudbetalte kode ikke virker, eller hvis du får en fejlmeddelelse eller fejlkode, når du prøver at indløse den, kan du prøve løsningerne på denne side.

Vigtigt! Forudbetalte koder kan ikke bruges eller aktiveres, hvis din Microsoft-konto er stoppet midlertidigt eller har en negativ saldo. Du skal løse alle problemer med skyldige beløb og kontolukninger, før du kan bruge den forudbetalte kode. Det kan du få hjælp til på følgende sider:

Forudbetalte kodekort til Xbox Live.
Video: Brug en forudbetalt kode på Xbox One

Se videoen Brug en forudbetalt kode på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Fejlmeddelelser med en fejlkode

Hvis du får en fejlmeddelelse med en fejlkode, når du indløser en forudbetalt kode, skal du finde en løsning til den specifikke fejlkode på siden Søg efter fejlkode og statuskode.

Der kan blive genereret fejlmeddelelser i forbindelse med tjenesteafbrydelser. Derfor skal du tjekke, om der er nogen meddelelser om status for Xbox Live-tjenesten, inden du søger efter fejlkoden.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-01-19T23:31:16.3754008+00:00

Fejlmeddelelser uden en fejlkode

Hvis der vises en fejlmeddelelse uden en fejlkode, når du prøver at indløse en forudbetalt kode, skal du bruge fejlfindingsløsningerne i dette afsnit. Disse løsninger tager udgangspunkt i de fejlmeddelelser, der oftest vises, når en bruger prøver at indløse en forudbetalt kode.

Hvis du vil anvende disse løsninger, skal du se efter fejlmeddelelsen nedenfor og følge fejlfindingstrinnene.

Noget gik galt. Vi beklager. Prøv igen senere

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skal du tjekke status for Xbox Live-tjenesten. Hvis der er problemer med tjenesten, skal du prøve at indløse den forudbetalte kode senere:

Køb og brug af indhold: kører
2017-01-19T23:31:16.3754008+00:00

Jeg kan ikke indløse en forudbetalt kode på 25 tegn på Xbox One

Hvis du får denne fejlmeddelelse, når du prøver at indløse en forudbetalt kode, skal du indløse din kode online på Indløs kode.

Der opstod en fejl under transaktionen. Prøv igen senere

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skal du tjekke status for Xbox Live-tjenesten. Hvis der er angivet problemer på statussiden, skal du prøve at indløse den forudbetalte kode senere:

Køb og brug af indhold: kører
2017-01-19T23:31:16.3754008+00:00

Indtast en gyldig kode

Hvis du får denne fejlmeddelelse, skal du prøve at skrive koden fra dit forudbetalte kort en gang til. Hvis du har skrevet koden korrekt, skal du prøve at indløse koden online på Indløs kode.

Denne kode kan ikke indløses med din nuværende type medlemskab

Hvis du får denne fejlmeddelelse, skal du bruge en af disse metoder til at tjekke din abonnementstype:

• På Xbox 360: Gå til settings, vælg Account, og rul ned til Your Memberships.
  • På en Xbox One-konsol: Gå til Indstillinger, og vælg Konto.
  • På en computer: Gå til Tjenester og abonnementer på din konto.

Nogle tilbud gælder kun for et Xbox Live Gold-abonnement (f.eks. kampagneindhold, der kræver ekstra betaling). Hvis din abonnementstype ikke tillader, at du bruger en forudbetalt kode, skal du opgradere til et Xbox Live Gold-abonnement.

Denne kode er ikke aktiveret af forhandleren. Kontakt forretningen, og bed dem aktivere kortet

Alle koder skal aktiveres på salgsstedet for at kunne bruges på Xbox Live. Der kan nogle gange opstå en forsinkelse hos forhandleren i forbindelse med aktiveringen. Hvis du får denne fejlmeddelelse, skal du vente 24 timer og derefter prøve igen. Hvis kortet ikke kan bruges 24 timer efter købet, skal du tage kortet med til forhandleren sammen med din kvittering og bede om at få det aktiveret.

Denne kode har allerede været brugt. Angiv en kode, der ikke har været brugt før

Du får muligvis denne meddelelse, når du indløser enten en forudbetalt abonnementskode eller et Microsoft-gavekort.

Bemærk! Fejlkoden på Xbox One-konsollen for dette problem er SVC6004. Brug disse fejlfindingstrin, når du modtager denne fejl på din Xbox 360.

Vælg en type forudbetalt kode nedenfor for at tjekke, om den er blevet brugt:

• Forudbetalt kode for et Xbox-abonnement
    Hvis du får vist denne meddelelse, når du indløser en forudbetalt kode for et abonnement, skal du tjekke Tjenester og abonnementer fra en pc for at se, om abonnementet allerede er blevet indløst på din konto.
  • Forudbetalt kode for et Microsoft-gavekort
    Hvis du får vist denne meddelelse, når du indløser en kode til et Microsoft-gavekort, skal du tjekke din ordreoversigt fra en pc for at se, om Microsoft-gavekortet allerede er blevet indløst på din konto.
  • Forudbetalt kode for spilindhold
    Hvis du får vist denne meddelelse, når du indløser en kode for et spil, skal du tjekke dit spilbibliotek fra en pc for at se, om spillet findes der.

Almindelige årsager til, at du ikke kan indløse en forudbetalt kode

Statussen for din Microsoft-konto kan give problemer, når du indløser en forudbetalt kode. Hvis du har problemer med at indløse din forudbetalte kode, skal du første tjekke følgende:

• Er dit Xbox-abonnement stoppet midlertidigt?
    Du kan ikke bruge forudbetalte koder, hvis din Microsoft-konto er blevet stoppet midlertidigt. Du kan finde flere oplysninger i Dit Xbox-abonnement er stoppet midlertidigt.
  • Er der en forfalden saldo på din Microsoft-konto?
    Du kan ikke bruge forudbetalte koder, hvis der er en forfalden saldo på din Microsoft-konto. Du kan finde flere oplysninger i Sådan kan du betale et beløb, du skylder for et Xbox-abonnement.
  • Har du skrevet koden korrekt?
    Tjek, om du har skrevet koden korrekt. Fejlmeddelelser om ugyldige koder skyldes som regel stavefejl.
  • Er din forudbetalte kode til Xbox?
    Mange koder ser ens ud, og nogle Xbox-spil omfatter koder, som skal bruges på udgiverens websted og ikke på Xbox Live.
  • Er den forudbetalte kode allerede blevet indløst på en anden Microsoft-konto?
    Tjek, om du allerede har indløst koden – formentligt under et andet gamertag eller med en anden Microsoft-konto. Hvis du bor i en husholdning med andre personer, som har adgang til dine koder, skal du tjekke, om koden er blevet indløst af en af disse personer.

Har du stadig problemer?

Hvis du bliver ved med at få vist denne meddelelse, selvom du ikke har indløst din forudbetalte kode eller gavekortet, er du muligvis nødt til at få byttet koden eller gavekortet hos forhandleren.