Løs problemer med at indløse en QR-kode på Xbox One

På denne side beskrives det, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at indløse en QR-kode, eller hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at indløse en QR-kode.

Bemærk! En QR-kode ("quick read", hurtigt læst) er en todimensional stregkode i sort og hvid, som kan maskinaflæses på de fleste mobiltelefoner eller med Kinect-sensoren.

Video: Brug en forudbetalt kode på Xbox One

Se videoen Brug en forudbetalt kode på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Fejlfinding i forbindelse med problemer med en QR-kode

Xbox Live-tjenesten virker ikke

Hvis Xbox Live-tjenesten ikke virker i øjeblikke, kan du ikke bruge din kode.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-01-21T00:27:44.0370662+00:00

Jeg kan ikke indløse en QR-kode med Kinect

QR-koder kan kun indløses med Kinect på Xbox One. Hvis din Xbox One Kinect-sensor ikke kan indløse en QR-kode, skal du se Løsning af problemer med Kinect-sensoren til Xbox One eller i stedet skrive koden på 25 tegn.

Jeg kan ikke indløse en kode på 25 tegn på Xbox One

Prøv at indløse koden online på Indløs kode.

Fejl: Indtast en gyldig kode

Denne fejl betyder, at den kode, du har angivet, ikke er en gyldig Xbox-kode. Xbox-koder indeholder 25 tegn, herunder både tal og bogstaver, og har et 5 x 5-format – fem blokke med fem tegn. Hvis din kode ikke har dette format, er det ikke en Xbox-kode.

Bemærk!

• Tjek, om du har skrevet koden korrekt. Fejlmeddelelser om ugyldige koder skyldes som regel stavefejl.
  • Tjek, om koden er beregnet til Xbox. Mange koder ser ens ud, og nogle Xbox-spil omfatter koder, som skal bruges på udgiverens websted og ikke via Xbox.
  • Kontakt kodeleverandøren for at få flere oplysninger.

Fejl: Denne kode er allerede blevet anvendt

Du får muligvis denne meddelelse, når du prøver at indløse enten en forudbetalt abonnementskode eller et Microsoft-gavekort. Denne fejl betyder, at den angivne kode er gyldig, men at den allerede er brugt.

Som regel skyldes det, at koden er blevet indløst på en anden konto. Hvis du bor i en husholdning med andre personer, som har adgang til dine koder, skal du tjekke, om koden er blevet indløst af en af disse personer med et andet gamertag eller en anden Microsoft-konto.

Afhængigt af den type kode, du har, kan du bruge en af følgende metoder til at tjekke, om koden er blevet brugt:

• Forudbetalt kode for et Xbox-abonnement
    Hvis du får vist denne meddelelse, når du indløser en forudbetalt kode for et abonnement, skal du tjekke Tjenester og abonnementer fra en pc for at se, om abonnementet allerede er blevet indløst på din konto.
  • Forudbetalt kode for et Microsoft-gavekort
    Hvis du får vist denne meddelelse, når du indløser en kode til et Microsoft-gavekort, skal du tjekke din ordreoversigt fra en pc for at se, om Microsoft-gavekortet allerede er blevet indløst på din konto.
  • Forudbetalt kode for spilindhold
    Hvis du får vist denne meddelelse, når du indløser en kode for et spil, skal du tjekke dit spilbibliotek fra en pc for at se, om spillet findes der.

Bemærk! Kontakt kodeleverandøren for at få flere oplysninger. Hvis du har købt koden hos en forhandler, skal du måske tale med forhandleren om muligheder for at bytte eller returnere koden.

Fejl: Der opstod fejl under transaktionen. Prøv igen senere

Prøv at indløse QR-koden på et senere tidspunkt.