Indløs forudbetalte kort eller kampagnekoder på Windows Phone 8

Forudbetalte kort og kampagnekoder kan indløses på din Windows Phone 8 til film, tv-programmer og andre specialtilbud.

En illustration af bagsiden af et forudbetalt kort, der viser, hvor koden på 25 tegn findes.

Du skal gøre følgende for at indløse forudbetalte kort og koder:

1. Tryk på feltet Xbox Video (Video på nogle telefoner), eller tryk på Xbox Video (Video) på applisten.
  2. Tryk på Mere (ellipseikonet) fra et af felterne, og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Tryk på Indløs kode.
  4. Der åbnes en webside på telefonen. Log om nødvendigt på, og tryk derefter på Indløs.

Bemærk! Af sikkerhedshensyn kan du blive bedt om at angive en sikkerhedskode.

5. Vælg Indløs kode.
  6. Skriv den 25-cifrede kode, og tryk på Bekræft.