Indløs forudbetalte kort eller kampagnekoder på Windows Phone 8

Oversigt

Forudbetalte kort og kampagnekoder kan indløses på din Windows Phone 8 til film, tv-programmer og andre specialtilbud.

Benyt følgende fremgangsmåde for at indløse kort og koder:

1. Tryk på Xbox Video-feltet, eller tryk på Xbox Video på din appliste.
  2. Tryk på Mere (ellipseikonet) fra en hvilken som helst rude, og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Tryk på Indløs kode.
  4. Der åbnes en webside på telefonen. Log om nødvendigt på, og tryk derefter på Indløs.
  5. Bemærk! Af sikkerhedshensyn kan du blive bedt om at angive en sikkerhedskode.

6. Skriv den 25-cifrede kode, og tryk på Bekræft.