Køb og indløs Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-medlemskaber og Pass-kort til din konto

Oversigt

I denne artikel forklares det, hvordan du kan indløse forudbetalte koder, så du kan købe ting til Xbox og forlænge dine medlemskaber. Du får også at vide, hvordan du kan tjekke saldoen på din Microsoft-konto.

Forudbetalte koder leveres som regel som kort med en kode på 25 tegn på bagsiden. Du kan selv købe dem hos en forhandler, eller du kan modtage dem som en gave. Du kan bruge forudbetalte koder til at foretage køb uden et kreditkort. Du kan indløse forudbetalte koder på din konsol eller på en computer.

Nedenfor er der en liste over de forskellige typer forudbetalte koder, som du kan bruge til at købe Xbox-relateret indhold, og en liste over de typer indhold, som du kan købe med disse forudbetalte koder.

Typer af forudbetalte koder

• Xbox-gavekort: Disse købes hos en fysisk forhandler eller onlineforhandler. De kan føjes til din Microsoft-konto og bruges til fremtidige Xbox-relaterede køb. De kan også gives som gaver.
  • Xbox Live Gold-medlemskab: Dette er en forudbetalt kode, der kan indløses til et Xbox Live Gold-medlemskab.
  • Xbox Music Pass-kort: Dette er en forudbetalt kode, der kan indløses til et Xbox Music Pass.
  • Andre forudbetalte koder: Ud over Xbox-gavekort, Microsoft Points og Xbox Live Gold-kort findes der også andre typer forudbetalte koder til specifikke elementer, f.eks. spil, appindhold, Xbox Music-indhold og Xbox Live-indhold.
  • Microsoft Points: I forbindelse med den næste Xbox 360-systemopdatering vil Microsoft Points udgå, og dine transaktioner på Xbox vil derefter foregå i lokal valuta i stedet for med Microsoft Points. Microsoft Points-kort, som du køber hos forhandlere, vil indtil videre kunne indløses på din konsol og Xbox.com. Microsoft har ingen planer om at stoppe med at acceptere tidligere købte Points-kort og koder. Du kan finde flere oplysninger under Microsoft-kontoen overgår til lokal valuta.

Indhold, som du kan købe ved at indløse forudbetalte koder

• Xbox Live Gold-medlemskaber
  • Xbox Live-indhold, f.eks. spil- og appindhold
  • Xbox Music Pass

Emner

Indløs forudbetalte koder på konsollen

Du kan indløse alle typer forudbetalte koder på konsollen, herunder Xbox-gavekort, Xbox Music Pass-kort og Xbox Live Gold-medlemskaber, og forudbetalte koder til spil, film og andet indhold.

Alle koder indløses på samme måde, men din konto påvirkes på forskellige måder, alt efter hvilken type kode du indløser. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan din konto påvirkes af de forskellige typer forudbetalte koder, i Sådan påvirker forudbetalte koder din konto.

Bemærk! Når du indløser et Xbox-gavekort, indsættes kortets værdi direkte på din Microsoft-konto i lokal valuta. Hvis du f.eks. har et kort på kr. 250, så indsættes der kr. 250 på din Microsoft-konto, når du indløser kortet. Du kan få at vide, hvordan du tjekker saldoen på din konto, i Tjek saldoen på din Microsoft-konto , der findes sidst i denne artikel.

Sådan kan du indløse en forudbetalt kode på din konsol:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af den konto, du vil bruge den forudbetalte kode til.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps , og vælg Redeem Code.
picture
  1. Angiv den forudbetalte kode på 25 tegn, og vælg Done.
  2. Klik på Yes for at bekræfte indløsningen, når du bliver bedt om det.

Du kan også se følgende video, hvor det forklares, hvordan du indløser en kode til et spil, der kan downloades.

Indløs forudbetalte koder på en computer

Du kan indløse alle typer forudbetalte koder, herunder Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort og Xbox Music Pass-kort, på en computer. Værdien af de indløste koder føjes straks til din konto. Sådan gør du:

• På Xbox.com
  1. Gå til Indløs kode på computeren, og log på med din Microsoft-konto.
  2. Angiv den forudbetalte kode på 25 tegn, og klik på Indløs kode.

Bemærk! Når du indløser et Xbox-gavekort, indsættes kortets værdi direkte på din Microsoft-konto i lokal valuta. Hvis du f.eks. har et kort på kr. 250, så indsættes der kr. 250 på din Microsoft-konto, når du indløser kortet. Du kan få at vide, hvordan du tjekker saldoen på din konto, i Tjek saldoen på din Microsoft-konto , der findes sidst i denne artikel.

Sådan påvirker forudbetalte koder din konto

• Når du indløser en kode på et Xbox-gavekort: Gavekortets værdi føjes til din Microsoft-konto.
  • Når du indløser en kode til et Xbox Live Gold-medlemskab: Der føjes et Xbox Live Gold-medlemskab til din konto, eller dit eksisterende medlemskab forlænges.
  • Når du indløser en kode til et Xbox Music Pass: Der føjes et Xbox Music Pass til din konto.
  • Når du indløser en kode til Microsoft Points: Der føjes Microsoft Points til din konto.
    Bemærk!
    I forbindelse med den næste Xbox 360-systemopdatering vil Microsoft Points udgå, og dine transaktioner på Xbox vil derefter foregå i lokal valuta i stedet for med Microsoft Points. Microsoft Points-kort, som du køber hos forhandlere, vil indtil videre kunne indløses på din konsol og Xbox.com. Microsoft har ingen planer om at stoppe med at acceptere tidligere købte Points-kort og koder. Du kan finde flere oplysninger under Microsoft-kontoen overgår til lokal valuta.

Når du indløser en kode til Xbox Live-indhold: Indholdet føjes til din konto og bliver downloadet.

Check your Microsoft account balance

Sådan kan du se saldoen på din Microsoft-konto og din betalingsoversigt:

1. Gå til din Microsoft-konto, og log på med den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til kontoen.
  2. Når du har logget på, bliver du bedt om at skrive en kode, som du modtager via mail. Denne kode er et sikkerhedsbevis. (Du kan få flere oplysninger om, hvordan du opretter et sikkerhedsbevis, i Få hjælp til din Microsoft-kontos sikkerhedsbeviser).

Klik på Betalingsmåder på startsiden til din Microsoft-konto for at se saldoen på din konto.