Sådan indløser du en forudbetalt kode

Oversigt

I denne artikel forklares det, hvordan du kan indløse forudbetalte koder, så du kan købe ting til Xbox og forlænge dine medlemskaber. Du får også at vide, hvordan du kan tjekke saldoen på din Microsoft-konto.

Forudbetalte koder leveres som regel som kort med en kode på 25 tegn på bagsiden. Du kan selv købe dem hos en forhandler, eller du kan modtage dem som en gave. Du kan bruge forudbetalte koder til at foretage køb uden et kreditkort. Du kan indløse forudbetalte koder på din konsol eller på en computer.

På denne side

Denne side indeholder følgende emner:

Trin på computeren: Indløs en forudbetalt kode

Du kan indløse alle typer forudbetalte koder, herunder Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort og Xbox Music Pass-kort, på en computer. Værdien af de indløste koder føjes straks til din konto. Sådan gør du:

1. Gå til Indløs kode, og klik på Log på.
  2. Log på med din Microsoft-konto.
  3. Klik på Indløs.
picture
  1. Skriv den forudbetalte kode på 25 tegn, og klik på Bekræft.
picture

Trin på Xbox One-konsollen: Indløs en forudbetalt kode

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

1. Gå til Games, og vælg derefter Use a code. Eller sig "Xbox, use code" ("Xbox, brug kode").
  2. Log på, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du har en QR-kode, skal du holde den op foran Kinect-sensoren.
    Hvis du ikke har en QR-kode, skal du vælge Or enter the 25 character code og derefter skrive din kode.

Trin på Xbox 360-konsollen: Indløs en forudbetalt kode

1. Log på Xbox Live ved hjælp af den konto, du vil bruge den forudbetalte kode til.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps , og vælg Redeem Code.
picture
  1. Angiv den forudbetalte kode på 25 tegn, og vælg Done.
  2. Klik på Yes for at bekræfte indløsningen, når du bliver bedt om det.

Du kan også se følgende video, hvor det forklares, hvordan du indløser en kode til et spil, der kan downloades.

Indløs en kode til et spil, der kan downloades