Sådan indløser du en forudbetalt Xbox-kode

I denne artikel forklares det, hvordan du kan indløse forudbetalte koder, så du kan købe ting til Xbox og forlænge dine abonnementer. Du får også at vide, hvordan du kan tjekke saldoen på din Microsoft-konto.

Forudbetalte koder leveres som regel som kort med en kode på 25 tegn. Kortet købes hos en forhandler. Du kan bruge forudbetalte koder til at foretage køb uden et kreditkort. Du kan indløse forudbetalte koder på din konsol eller på en computer.

På denne side

Trin online: Indløs en forudbetalt kode

Du kan indløse alle typer forudbetalte koder, herunder Xbox-gavekort og Xbox Live Gold-kort, via en webbrowser. Værdien af de indløste koder føjes straks til din konto. Sådan gør du:

1. Gå til Indløs kode i en webbrowser, og vælg derefter Log på.
  2. Log på med din Microsoft-konto.
  3. Vælg Indløs kode.
  1. Skriv den forudbetalte kode på 25 tegn, og vælg derefter Bekræft.

Trin på Xbox One-konsollen: Indløs en forudbetalt kode

1. Rul til højre til Store fra startskærmen.
  2. Vælg Søg efter alle spil under Spil.
  1. Vælg Brug en kode. Eller sig "Xbox, brug kode".
  1. Log på, hvis du bliver bedt om det.
  2. Brug en af følgende metoder til at indløse din kode:
  • Koder med 25 tegn:
  1. Hvis du ikke har en QR-kode, eller hvis din kode ikke kan scannes korrekt, skal du vælge Angiv koden på 25 tegn.
  2. Brug tastaturet på skærmen til at angive din kode på 25 tegn. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.
  3. Når din kode er indløst, modtager du en bekræftelse.

Trin på Xbox 360-konsollen: Indløs en forudbetalt kode

1. Log på Xbox Live ved hjælp af den konto, du vil bruge den forudbetalte kode til.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Gå til Games & Apps, og vælg Redeem Code.
  1. Angiv den forudbetalte kode på 25 tegn, og vælg derefter Done.
  2. Vælg Yes for at bekræfte indløsningen, når du bliver bedt om det.