Sådan indløser du en forudbetalt Xbox-kode

I denne artikel forklares det, hvordan du kan indløse forudbetalte Xbox-koder, så du kan købe eller forlænge dine Xbox-abonnementer.

Forudbetalte Xbox-koder indeholder 25 tegn, herunder både tal og bogstaver, og har et 5 x 5-format – fem blokke med fem tegn. Koderne er trykt på kort, der kan købes hos en forhandler.

Du kan indløse forudbetalte Xbox-koder på din konsol eller på en computer.

Video: Brug en forudbetalt kode på Xbox One

Se videoen Brug en forudbetalt kode på Xbox OneBemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

På denne side

Sådan indløser du en forudbetalt kode i en browser

Bemærk! Du kan ikke bruge eller aktivere forudbetalte koder, hvis din konto har en udestående saldo, eller hvis din betalingsmåde er udløbet eller ikke længere er gyldig. Du kan finde flere oplysninger i Sådan betaler du en udestående saldo for et Xbox-abonnement.

Du kan indløse alle typer forudbetalte koder, herunder Microsoft-gavekort og Xbox Live Gold-abonnementskort, via en webbrowser og bruge dem med det samme. Sådan gør du:

1. Gå til Indløs kode i en webbrowser, og vælg derefter Log på.
  2. Skriv den forudbetalte kode på 25 tegn, og vælg derefter Indløs.

Sådan indløser du en forudbetalt kode i Xbox-appen i Windows 10

Bemærk! Du kan ikke bruge eller aktivere forudbetalte koder, hvis din konto har en udestående saldo, eller hvis din betalingsmåde er udløbet eller ikke længere er gyldig. Du kan finde flere oplysninger i Sådan betaler du en udestående saldo for et Xbox-abonnement.

Du kan indløse alle typer forudbetalte koder, herunder Microsoft-gavekort og Xbox Live Gold-abonnementskort, i Xbox-appen i Windows 10 og bruge dem med det samme. Benyt følgende fremgangsmåde til dette:

1. Sørg for, at du er logget på den Microsoft-konto, som du vil indløse koden på.
  2. Rul til venstre på startskærmen, og vælg ikonet Store.
  1. Vælg Indløs en kode midt på skærmen Xbox Store.
  1. Skriv din kode på 25 tegn, og vælg derefter Bekræft.

Sådan indløser du en forudbetalt kode på en Xbox One-konsol

Bemærk! Du kan ikke bruge eller aktivere forudbetalte koder, hvis din konto har en udestående saldo, eller hvis din betalingsmåde er udløbet eller ikke længere er gyldig. Du kan finde flere oplysninger i Sådan betaler du en udestående saldo for et Xbox-abonnement.

Du kan indløse alle typer forudbetalte koder, herunder Microsoft-gavekort og Xbox Live Gold-abonnementskort, på din Xbox One-konsol og bruge dem med det samme. Benyt følgende fremgangsmåde til dette:

1. Sørg for, at du er logget på den Microsoft-konto, som du vil indløse koden på.
  2. Rul til højre til Store fra startskærmen.
  3. Vælg Brug en kode under Spil.
  4. Brug en af følgende metoder til at angive din forudbetalte Xbox-kode:
    • Koder med 25 tegn:
      1. Hvis du ikke har en QR-kode, eller hvis din kode ikke kan scannes korrekt, skal du vælge Angiv koden på 25 tegn.
      2. Brug skærmtastaturet til at angive din kode på 25 tegn på skærmen Angiv din kode, og vælg derefter Enter. Du skal ikke bekymre dig om bindestregerne – dem klarer systemet for dig.
      3. Vælg Bekræft.

Når din kode er indløst, modtager du en bekræftelse.

Sådan indløser du en forudbetalt kode på en Xbox 360-konsol

Bemærk! Du kan ikke bruge eller aktivere forudbetalte koder, hvis din konto har en udestående saldo, eller hvis din betalingsmåde er udløbet eller ikke længere er gyldig. Du kan finde flere oplysninger i Sådan betaler du en udestående saldo for et Xbox-abonnement.

1. Log på den Microsoft-konto, du vil bruge den forudbetalte kode til.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  3. Vælg Games & Apps, og vælg Redeem Code.
  1. Angiv den forudbetalte kode på 25 tegn, og vælg derefter Done.
  2. Vælg Yes for at bekræfte indløsningen, når du bliver bedt om det.