Køb og indløs forudbetalte koder og Microsoft Points via Zune-softwaren

Oversigt

I denne artikel forklares det, hvordan du kan købe og indløse forudbetalte koder og Microsoft Points, så du kan købe ting på Zune via Zune Music + Video-softwaren eller via Xbox Live.

Hvad er forskellen mellem forudbetalte koder og Microsoft Points?

En forudbetalt kode købes hos en forhandler, og det er ikke nødvendigt at bruge et kreditkort. Når du har købt en forudbetalt kode, kan du indløse den til Microsoft Points og bruge disse point til at købe elementer og tjenester på Xbox Live eller Zune Marketplace.

Microsoft Points er et pengesystem, der kan bruges på Zune og Xbox Live. Du kan købe Microsoft Points direkte i Zune-softwaren eller på Xbox.com ved hjælp af et kreditkort.

Om forudbetalte koder

Du kan indløse forudbetalte koder i Zune-softwaren eller på Xbox.com for at købe følgende:

• Indhold (musik, video, podcast) fra Zune Marketplace
  • Microsoft Points

Med forudbetalte koder kan du betale efter forbrug. Du får desuden følgende fordele:

• Hvis du køber point fra en deltagende forhandler, behøver du ikke at have kreditkortoplysninger gemt online. Du ejer det indhold, som du køber med point.
  • Du kan brænde musikfiler og musikvideoer til en cd eller dvd, hvis du har købt dem med Microsoft Points.

Undtagelse Du kan ikke brænde "Download to Own"-tv-videoer til en cd eller dvd.

Sådan får du en forudbetalt kode

Du kan købe en forudbetalt kode hos en forhandler, eller du kan modtage en forudbetalt kode som en gave (ligesom et gavekort).

Indløs en forudbetalt kode på en computer

Du kan indløse forskellige typer forudbetalte koder og straks anvende dem på din konto. Sådan gør du:

• I Zune-softwaren
    1. Start Zune Music + Video-softwaren, og klik på Indstillinger øverst på siden.
    2. Klik på Konto øverst til venstre.
    3. Klik på indløs kode under Microsoft Points, og skriv din kode.
  • På Xbox.com
    1. Gå til Indløs kode i en browser, og log på med din Microsoft-konto.
    2. Angiv den forudbetalte kode på 25 tegn, og klik på Indløs kode.

Sådan kan du købe Microsoft Points

Du kan købe point med et kreditkort i Zune-softwaren eller på Xbox.com. Sådan gør du:

• I Zune-softwaren
    1. Start Zune-softwaren, og klik på Indstillinger øverst på siden.
    2. Klik på Konto øverst til venstre, vælg Køb Microsoft Points på listen midt på skærmen, og udfør derefter de trin, der angives.
  • På Xbox.com
    1. Gå til Xbox-siden Min konto i en browser. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med din Microsoft-konto (tidligere Windows Live ID).
    2. Klik på Tilføj point i afsnittet Microsoft Points på skærmen, og udfør derefter de trin, der er angivet. Du bliver muligvis bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto igen.

Din Microsoft Points-saldo

Sådan kan du se din Microsoft Points-saldo og din betalingsoversigt:

• I Zune-softwaren
    1. Start Zune-softwaren, og klik på Indstillinger øverst på siden.
    2. Klik på Konto. Din Microsoft Points-saldo vises under Personlige oplysninger.
  • På Xbox.com
    1. Gå til siden Microsoft-konto i en browser, og log på med den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til denne Microsoft-konto.
    2. Når du har logget på, bliver du bedt om at skrive en kode, som du modtager via mail. Denne kode er et sikkerhedsbevis. (Du kan få flere oplysninger om, hvordan du opretter et sikkerhedsbevis, på Få hjælp til din Microsoft-kontos sikkerhedsbeviser).
    3. Klik på Betalingsmåder på startsiden til din Microsoft-konto for at se, hvor mange point du har.

Du kan også tjekke din Microsoft Points-saldo øverst på enhver Xbox.com-side, når du har logget på, samt på Xbox-siden Min konto.

Der gælder følgende begrænsninger for Microsoft Points:

• Du kan bruge op til 20.000 points (eller 400 USD) pr. dag.
  • Du kan købe op til 10.000 point (eller 125 USD) for hver 24-timers periode.
  • Du kan have op til 76.000 point (eller 950 USD) på din konto på én gang.