Få mere at vide om gavekort og forudbetalte koder

Video: Brug en forudbetalt kode på Xbox One

Se videoen Brug en forudbetalt kode på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Microsoft tilbyder gavekort og forudbetalte koder til en række forskellige tjenester. På denne side kan du læse om de forskellige typer forudbetalte koder og gavekort, som du kan bruge til at købe Xbox-relateret indhold. Du får også at vide, hvilken slags indhold du kan købe med koderne, og hvordan hver kodetype påvirker din Microsoft-konto.

Hvis du vil have at vide, hvordan du indløser et gavekort eller en forudbetalt kode, skal du se siden Sådan indløser du en forudbetalt kode til Xbox.

Du kan få mere at vide om forudbetalte koder til et Xbox-prøveabonnement på siden Sådan får du et Xbox Live Gold-prøveabonnement.

Du kan få mere at vide om Microsoft-gavekort og -forudbetalte kort på siden Om gavekort.

På denne side

Xbox-gavekort

Hvad kan jeg købe med et Xbox-gavekort?

Xbox-gavekort er en god måde at få de nyeste spil og den nyeste underholdning fra Xbox Store. Når du har indløst dit Xbox-gavekort på din Microsoft-konto, kan du bruge det til at købe de nyeste spil, kortpakker, film, tv, musik, apps og mange andre ting i alle deltagende Microsoft-webbutikker, inklusive Windows Store og Windows Phone Store.

Bemærk!

• Du kan ikke bruge Xbox-gavekortet til at købe et Xbox Live Gold-abonnement eller andre abonnementstjenester direkte.
  • Du kan ikke bruge Xbox-gavekortet til at købe indhold fra Xbox 360 Store eller Xbox 360-indhold på en Xbox One.
  • Når du køber et Xbox-gavekort, skal du sørge for, at den valuta, du bruger, passer til den valuta, der er knyttet til modtagerens faktureringskonto. Ellers vil modtageren ikke kunne indløse gavekortet.
  • Hvis du indløser et Xbox-gavekort i et andet land/område end det land/område, der er knyttet til din faktureringskonto, vil du ikke kunne bruge pengene.
  • Pengene på din Microsoft-konto kan ikke overføres, efter at du har indløst dit Xbox-gavekort.
  • Du kan ikke bruge pengene på din Microsoft-konto til at købe fysiske varer i webbutikker.

Windows-gavekort

Hvad kan jeg købe med et Windows-gavekort?

Windows-gavekort fungerer på samme måde som Xbox-gavekort og er en god måde at få de nyeste spil, apps og underholdning fra Windows Store. Når du har indløst dit Windows-gavekort på din Microsoft-konto, kan du bruge det til at købe indhold i alle deltagende Microsoft-webbutikker, inklusive Windows Phone Store og Xbox Store.

Bemærk!

• Du kan ikke bruge Windows-gavekortet til at købe et Xbox Live Gold-abonnement eller andre abonnementstjenester direkte.
  • Du kan ikke bruge Windows-gavekortet til at købe indhold fra Xbox 360 Store eller Xbox 360-indhold på en Xbox One.
  • Når du køber et Windows-gavekort, skal du sørge for, at den valuta, du bruger, passer til den valuta, der er knyttet til modtagerens faktureringskonto. Ellers vil modtageren ikke kunne indløse gavekortet.
  • Hvis du indløser et Windows-gavekort i et andet land/område end det land/område, der er knyttet til din faktureringskonto, vil du ikke kunne bruge pengene.
  • Pengene på din Microsoft-konto kan ikke overføres, efter at du har indløst dit Windows-gavekort.
  • Du kan ikke bruge pengene på din Microsoft-konto til at købe fysiske varer i webbutikker.

Forudbetalt kode til Xbox Live Gold-abonnement

Hvad kan jeg købe med en forudbetalt kode til et Xbox Live Gold-abonnement?

En forudbetalt kode til et Xbox Live Gold-abonnement kan bruges til at købe et 1-, 3- eller 12-måneders Xbox Live Gold-abonnement, som du kan bruge på din Xbox-konsol. Du kan ikke købe noget som helst andet med denne type forudbetalt kode.

Andre forudbetalte koder

Hvad kan jeg købe med de andre typer af forudbetalte koder?

Ud over Xbox-gavekort, Windows-gavekort og forudbetalte koder til et Xbox Live Gold-abonnement findes der også andre typer forudbetalte koder til bestemte elementer.

Det kan f.eks. være en kode til download af EA Access Pass til Xbox One, forudbetalte koder til download af bestemte spil, koder til indhold, der kan hentes, for bestemte spil og en digital kode til Groove Music Pass.

Disse forudbetalte koder kan kun bruges til at købe det relevante Xbox-abonnement eller -indhold. Du kan ikke købe noget som helst andet med denne type forudbetalt kode.

Microsoft Points

Microsoft Points udgik i august 2013. Transaktioner på Xbox gennemføres nu i din lokale valuta.* Microsoft Points-kort, som du køber hos en forhandler, vil indtil videre kunne indløses på din konsol og Xbox.com. Microsoft har ingen planer om at stoppe med at acceptere tidligere købte Points-kort og koder. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om, at din Microsoft-konto overgår til lokal valuta.

*Priserne i De Forenede Arabiske Emirater vil være i USD.