Forudbetalte koder

På denne side kan du læse om de forskellige typer forudbetalte koder, som du kan bruge til at købe Xbox-relateret indhold. Du får også at vide, hvilken slags indhold du kan købe med koderne, og hvordan hver kodetype påvirker din Microsoft-konto.

På denne side

Xbox-gavekort

Du kan købe Xbox-gavekort hos en fysisk forhandler eller onlineforhandler. Gavekort kan føjes til din Microsoft-konto og bruges til fremtidige Xbox-relaterede køb. De kan også gives som gaver.

Hvad kan jeg købe med et Xbox-gavekort? Hvis du indløser et Xbox-gavekort, kan du købe følgende:

• Xbox Live-indhold, f.eks. spil- og appindhold

Hvad sker der på min Microsoft-konto, når jeg bruger et Xbox-gavekort? Når du indløser en kode til et Xbox-gavekort, bliver det beløb, der er på kortet, føjet til din Microsoft-konto.

Bemærk!

Når du køber et Xbox-gavekort, skal du sørge for, at den valuta, der bruges til at købe gavekortet, passer til det land, der er knyttet til modtagerens faktureringskonto. Ellers vil modtageren ikke kunne indløse gavekortet.

Hvis du indløser et Xbox-gavekort i et andet land end det land, der er knyttet til din faktureringskonto, vil du ikke kunne bruge pengene.

Pengene på din Microsoft-konto kan ikke overføres.

Undtagelse: Der er flere lande, der bruger euro som valuta. Når du køber et Xbox-gavekort, skal du derfor sikre dig, at modtageren indløser det i det land, der er knyttet til modtagerens faktureringskonto.

Kode til Xbox Live Gold-medlemskab

En kode til et Xbox Live Gold-medlemskab kan indløses til et Xbox Live Gold-medlemskab.

Hvad sker der på min Microsoft-konto, når jeg bruger en kode til et Xbox Live Gold-medlemskab? Når du indløser en kode til et Xbox Live Gold-medlemskab, føjes der et Xbox Live Gold-medlemskab til din konto, eller dit eksisterende Xbox Live Gold-medlemskab forlænges.

Xbox Music Pass-kode

En kode til et Xbox Music Pass kan indløses til et Xbox Music Pass.

Hvad sker der på min Microsoft-konto, når jeg bruger en kode til et Xbox Music Pass? Når du indløser en kode til et Xbox Music Pass, føjes der et Xbox Music Pass til din konto, eller et eksisterende Xbox Music Pass forlænges.

Microsoft Points

Microsoft Points udgik i august 2013. Transaktioner på Xbox gennemføres nu i din lokale valuta* i stedet for med Microsoft Points. Microsoft Points-kort, som du køber hos forhandlere, vil indtil videre kunne indløses på din konsol og Xbox.com. Microsoft har ingen planer om at stoppe med at acceptere tidligere købte Points-kort og koder. Du kan finde flere oplysninger under Microsoft-kontoen overgår til lokal valuta.

*Priserne i De Forenede Arabiske Emirater vil være i USD.

Hvad kan jeg købe med Microsoft Points? Hvis du indløser Microsoft Points, kan du købe følgende:

• Xbox Live-indhold, f.eks. spil- og appindhold

Hvad sker der på min Microsoft-konto, når jeg bruger Microsoft Points? Når du indløser en kode til Microsoft Points, føjes der Microsoft Points til din konto.

Andre forudbetalte koder

Ud over Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort og Microsoft Points findes der også andre typer forudbetalte koder til specifikke elementer, f.eks. spil eller appindhold.

Hvad kan jeg købe med de andre forudbetalte koder? Hvis du indløser andre forudbetalte koder, kan du købe følgende:

• Xbox Live-indhold, f.eks. spil- og appindhold

Hvad sker der på min Microsoft-konto, når jeg bruger andre forudbetalte koder? Når du indløser andre forudbetalte koder for Xbox Live-indhold, føjes indholdet til din Microsoft-konto og bliver downloadet.