Log på
Del denne side

Tjek dit abonnement og din transaktionsoversigt på Xbox Live online

Se dit Xbox Live-abonnement og din transaktionsoversigt

Du kan hurtigt se dine Xbox Live-abonnementsoplysninger og din transaktionsoversigt online. Du skal blot logge på din Microsoft-konto. Her vises dine seneste køb, andre transaktioner og den aktuelle saldo på din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du vil tjekke dit abonnement og din transaktionsoversigt på Xbox Live online, skal du angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du ikke kender disse oplysninger, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.

Få vist transaktioner på din Xbox 360-konsol

Du kan se detaljerede transaktionsoplysninger på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

Bemærk! Hvis du har flere konti eller vil se dit barns købsoversigt, skal du logge på hver enkelt profil for at se transaktionerne for den enkelte konto.

1. Log på med det Xbox Live-gamertag, hvis transaktioner du vil se.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
  3. Vælg Download History på siden Account Management under Your Billing Options.

Din købsoversigt er angivet under "Game purchase history".

Få vist dine transaktioner online

Du kan se detaljerede transaktionsoplysninger online via din computer eller en anden enhed med internetadgang. Sådan gør du:

Bemærk! Hvis du har flere konsoller, kan du ikke se, hvilken konsol indholdet er blevet downloadet til. Hvis du vil se, hvilket indhold der er downloadet til en specifik Xbox 360-konsol, skal du gå til Se din downloadoversigt på Xbox Live på din computer eller Xbox 360-konsol.

• Log på din Microsoft-konto. Du kan blive bedt om at angive en sikkerhedskode. Følg instruktionerne. De seneste fem transaktioner, du har foretaget, bliver vist under Faktureringsoversigt.

Hvis du har mere end én Xbox Live-konto, kan der være opkrævninger på din kreditkortopgørelse, som er foretaget på en anden konto end den, du er logget på. Du kan også have knyttet dit kreditkort til en anden Xbox-konto, f.eks. dit barns konto. Tjek, om der er andre Xbox Live-profiler på din konsol, og log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet disse profiler.

Du kan få oplysninger om, hvordan du får vist en liste over de elementer, du har downloadet, i Se din downloadoversigt på Xbox Live på din computer eller Xbox 360-konsol.

Kun for kunder i USA Hvis dit Xbox Live-medlemskab er et Xbox 360 Entertainment For All-abonnement (tidligere "2-årig Xbox Live Gold-kontrakt"), kan du ikke få vist dine betalinger online. Du får i stedet en mail hver måned med en liste over de faste betalinger for dette abonnement. Denne mail sendes til den mailadresse, du bruger til din Microsoft-konto.

Se abonnementsoplysninger

Hvis du vil se oplysninger om dit Xbox Live Gold- eller Music Pass-abonnement på din computer eller internetforbundne enhed, skal du gøre følgende:

1. Log på din Microsoft-konto. Du kan blive bedt om at angive en sikkerhedskode. Følg instruktionerne.
  2. Klik på Tjenester og abonnementer.

Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvordan du slår automatisk fornyelse fra eller opsiger dit abonnement, i Sådan kan du annullere automatisk fornyelse for dit Xbox Live Gold-abonnement.