Tjek din fakturerings- og købsoversigt på Xbox Live

Få vist dine transaktioner online

Hvis du vil have vist din købsoversigt på Xbox Live, skal du angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du ikke har disse oplysninger, skal du gå til Glemt adgangskode til Microsoft-konto og følge vejledningen til at få nulstillet din adgangskode.

1. Log på din Microsoft-konto. Du kan blive bedt om at angive en sikkerhedskode. Følg vejledningen på skærmen.
  2. De seneste fem transaktioner, du har foretaget, vil blive vist under Transaktioner,

picture
  1. Hvis du vil have vist flere oplysninger, skal du klikke på Mere under Transaktioner.
picture

Hvis du vil have vist alle transaktioner, der er forbundet med din Microsoft-konto, skal du klikke på Se alle transaktioner på Commerce.Microsoft.com under Fakturering. Du kan blive bedt om at angive en sikkerhedskode.

Kun for kunder i USA Hvis dit Xbox Live-medlemskab er et Xbox 360 Entertainment For All-abonnement (tidligere "2-årig Xbox Live Gold-kontrakt"), kan du ikke få vist dine betalinger online. Du får i stedet en mail hver måned med en liste over de faste betalinger for dette abonnement. Denne mail sendes til den mailadresse, du bruger til din Microsoft-konto.

Jeg kan se på min kontoudskrift, at der er trukket et beløb på mit betalingskort, men jeg kan ikke se beløbet online, når jeg logger på. Hvorfor?

Hvis du har mere end én Xbox Live-konto, kan du muligvis se beløb på din kontoudskrift for andre konti end den konto, du er logget på med. Dit betalingskort kan også være tilknyttet en anden Xbox Live-konto, såsom dit barns konto. Tjek, om der er andre Xbox Live-profiler på din konsol, og log på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet disse Xbox Live-profiler. Hvis du ikke kan huske logonoplysningerne til Microsoft-kontoen, kan du gå til Find din Microsoft-konto.