Fejlen "Dit kreditkort er blevet afvist flere gange..." vises, når du fornyer Xbox Live Gold

Følgende fejlmeddelelse vises, når du forsøger at forny dit Xbox Live Gold-medlemskab online:

Your credit card has been declined several times by our billing service

Det kan betyde, at dit kreditkort er udløbet, eller at oplysningerne på dit kreditkort er ændret.

Løsning

For at løse dette problem skal du logge på din konto, vælge Betaling og fakturering og derefter vælge Administrer betalingsmuligheder. Tjek, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Tjek også, at dine kontaktoplysninger er korrekte. Klik på Tilføj kreditkort eller Rediger faktureringsadresse, hvis du skal foretage en ændring.

Du kan finde flere oplysninger i Skift din betalingsmåde for Xbox Live.

Hvis du får vist en specifik fejlkode, kan du bruge Søg efter fejlkode og statuskode for at finde en løsning.

Kontakt Xbox Support, hvis du har brug for mere hjælp til problemer med medlemskab.