Fejlen "Dit kreditkort er blevet afvist flere gange..." vises, når du fornyer Xbox Live Gold

Følgende fejlmeddelelse vises, når du forsøger at forny dit Xbox Live Gold-medlemskab online:

Your credit card has been declined several times by our billing service

Det kan betyde, at dit kreditkort er udløbet, eller at oplysningerne på dit kreditkort er ændret.

Løsning

Du kan afhjælpe dette problem ved at følge anvisningerne under Skift betalingsmåde for et Xbox Live-medlemskab.

Hvis du får vist et specifikt fejlkodenummer, kan du se Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode for at finde en løsning.

Kontakt Xbox Support, hvis du har brug for mere hjælp til problemer med medlemskab.