Kreditkortfejlkoder på Xbox Live

Problem

Du kan få vist en af følgende fejlkoder, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live:

• 8004AD43
  • 80153410
  • 8058f041
  • 80190339
  • 80190821
  • 80190848
  • 80190864
  • 8058F041
  • 8C010003
  • C101A007
  • C101A225
  • C101A249
  • C101C400
  • C101C401
  • C101C402
  • C101C403
  • C101C407
  • C101C408

Dette betyder en af følgende ting:

• Din betalingsmetode kan ikke godkendes gennem din bank eller dit kreditkortselskab.
  • Microsoft registrerer mistænkelig aktivitet og forhindrer opkrævninger.

Løsninger

Løsning 1: Tjek faktureringsadressen

Kontrollér, at faktureringsadressen for din Xbox Live- eller Zune-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Du kan se, hvordan du ændrer faktureringsadressen for din Xbox Live- eller Zune-konto, under Rediger dine Xbox Live-kontooplysninger.

Hvis adressen for din Xbox Live- eller Zune-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab

Der kan være følgende årsager til, at købet på Xbox Live ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at den betalingsmetode, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Hvis banken eller finansieringsselskabet ikke blokerer transaktionen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Prøv at foretage købet igen senere

Xbox Live- eller Zune-købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• For mange købsforsøg afvist inden for kort tid.
  • Xbox Live- eller Zune-kontoen eller betalingsmetoden bruges fra et andet sted end det tilladte.
  • Den betalingsmetode, som du angav, kan have en overtrædelse for manglende betaling, der forhindrer, at den bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis der forekommer mange købsfejl, kan det betyde, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Hvis problemet stadig forekommer, efter du har ventet 48 timer, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Fjern kortet, og prøv igen

Hvis du forsøger at købe et nyt Xbox Live- eller Zune-abonnement, og du får vist fejlen 80190864 eller C101C408, er faktureringen blevet afvist for betalingsmetoden på grund af en overtrædelse, og betalingsmetoden kan ikke længere bruges til at oprette abonnementer. Hvis saldoen viser manglende tidligere betalinger for et tidligere medlemskab med den betalingsmetode, som du forsøger at bruge, skal du bruge et andet kreditkort til købet af dit nye medlemskab.

Løsning 5: Brug et Xbox-gavekort eller medlemskort, hvis du har et

Du kan også købe et Xbox-gavekort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, hvor der kan benyttes forudbetalingsmuligheder. Før du køber et Xbox-gavekort, skal du tjekke, at købsmetoden kan benyttes til den vare, du vil købe.

Løsning 6: Bekræft, at du bruger en godkendt betalingsmetode

Du kan bruge Visa-, MasterCard- eller American Express-kort i Windows Phone Store, så længe kortene tillader internationale køb. Selvom dit kort har et Visa- eller MasterCard-logo, er det muligt, at det ikke er godkendt af din bank eller dit finansieringsselskab til at foretage internationale køb. Forudbetalte kort, debetkort og gavekort (selv dem med et Visa- eller MasterCard-logo) betragtes ikke som internationale kort og accepteres i øjeblikket ikke i Windows Phone Store.

Du kan finde flere oplysninger om betalingsmetoder, der accepteres i Windows Phone Store, i artiklen Understanding international payment methods and billing activity i Microsoft Knowledge Base.

Hvis dit kreditkort er en godkendt form for betaling, kan du prøve næste løsning.

Løsning 7: Kontrollér kortnummeret, udløbsdatoen, sikkerhedskoden og navnet på kortet

Skriv kreditkortnummeret på ny uden mellemrum, kommaer eller andre ikke-numeriske tegn. Kontrollér, at udløbsdatoen, sikkerhedskoden og navnet, du har indtastet, er korrekte og svarer til oplysningerne på kortet.