Tilføj, rediger eller fjern dine kreditkort til Xbox Music Pass

Oversigt

Du kan have ét eller flere kreditkort tilknyttet dit Xbox Music Pass (tidligere Zune Music Pass). Disse betalingsmåder kan bruges til at købe elementer fra Music Store, og de administreres fra siden Betalingsindstillinger på din konto.

picture

Se følgende for at få flere oplysninger om Xbox Music Pass:

Skift kreditkort for dit Xbox Music Pass

Sådan kan du knytte et nyt kreditkort til din Xbox Music-konto:

1. Gå til siden Microsoft-konto , og log på med den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til denne konto.
    Bemærk! Hvis du vil have adgang til din konto fra Xbox Music-appen, skal du åbne appen, placere markøren øverst til højre eller nederst til højre på skærmen (eller stryge fra højre), trykke eller klikke på Indstillinger, trykke eller klikke på Konto og derefter trykke eller klikke på Håndter betalingsindstillinger.
picture
  1. Når du har logget på, bliver du muligvis bedt om at skrive en kode, som du modtager via mail eller sms (afhængigt af dine indstillinger). Denne kode er et sikkerhedsbevis. (Du kan få oplysninger om, hvordan du opretter et sikkerhedsbevis, i Få hjælp til din Microsoft-kontos sikkerhedsbeviser).
  2. Tryk eller klik på Håndter betalingsindstillinger.
  3. Tryk eller klik på Tilføj et nyt kreditkort (du skal muligvis rulle ned for at se knappen).
  4. Skriv oplysningerne til det nye kort på siden "Tilføj kreditkort", og tryk eller klik på Gem.

Fjern et kreditkort fra dit Xbox Music Pass

Hvis du har et Xbox Music Pass med et måned-til-måned-medlemskab, og du fjerner dit kreditkort, forbliver dit Music Pass aktivt, indtil slutningen af den periode, du har betalt for.

Sådan fjerner du et kreditkort fra din Xbox Music-konto:

1. Gå til siden Microsoft-konto, og log på med den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til denne konto.
    Bemærk! Hvis du vil have adgang til din konto fra Xbox Music-appen, skal du åbne appen, placere markøren øverst til højre eller nederst til højre på skærmen (eller stryge fra højre), trykke eller klikke på Indstillinger, trykke eller klikke på Konto og derefter trykke eller klikke på Håndter betalingsindstillinger.
  2. Når du har logget på, bliver du bedt om at skrive en kode, som du modtager via mail eller sms (afhængigt af dine indstillinger). Denne kode er et sikkerhedsbevis. (Du kan få flere oplysninger om, hvordan du opretter et sikkerhedsbevis, i Få hjælp til din Microsoft-kontos sikkerhedsbeviser).
  3. Tryk eller klik på Håndter betalingsindstillinger.
  4. Tryk eller klik på Fjern ud for det kort, du ikke længere vil bruge, på siden "Håndter betalingsindstillinger".

Bemærk! Det gamle kreditkort bliver fjernet fra vores system, og du vil ikke længere kunne bruge det. De eventuelle oplysninger, der stadig vises om det, er kun til referencebrug.

Problemer med at tilføje kreditkort eller ændre en betalingsmåde

Hvis der opstår problemer, når du prøver at tilføje eller ændre en betalingsmåde, kan du få hjælp i afsnittet "Credit card authorization failed eller statuskode 80190821, 8004ad43 eller 8058F041" i Fejlfinding i forbindelse med køb på Xbox Live.