Opdater betalingsoplysninger, så du kan fortsætte med at bruge dit Xbox-abonnement

Hvis vi ikke kan opkræve betalinger på dit kreditkort, kan du ikke bruge dit Xbox-abonnement, før kortet er opdateret, eller der er tilføjet en anden betalingsmetode. Hvis du har købt andre Microsoft-tjenester med det samme kreditkort, kan disse tjenester også være påvirket.

Opdater dine betalingsoplysninger for at undgå afbrydelser af tjenesten. Dette kan du gøre online eller på din Xbox One-konsol.

Opdater betalingsoplysninger online

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, der er midlertidigt stoppet, på listen.
  3. Vælg det blå spørgsmålstegn under Status, og vælg derefter linket Betal nu, og følg vejledningen.

Opdater betalingsoplysninger på din Xbox One-konsol

1. Vælg Indstillinger > Konto > Abonnementer.
  2. Find det abonnement, der er midlertidigt stoppet, og vælg det.
  3. Vælg Betal nu under Betaling og fakturering.
  4. Vælg, hvordan du vil betale, og følg vejledningen.