Tjek din købsoversigt på Xbox 360

Hvis du ser en Xbox-opkrævning på dit bankkontoudtog og vil tjekke din Xbox-købsoversigt for at se, hvad du har betalt for, kan du gøre dette på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Log på den Microsoft-konto, der har den købsoversigt, som du vil tjekke.

Bemærk!
    Hvis du prøver at tjekke dit barns købsoversigt, skal du huske at logge på med dit barns Microsoft-konto. Hvis du ikke er sikker på, hvilken profil der har foretaget købet, er du muligvis nødt til at tjekke alle profilerne på konsollen.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Gå til settings, vælg Account, og vælg derefter Purchase History under fanen Your Billing Options.
Billedet viser

Bemærk! Du bliver muligvis bedt om at opdatere eller installere Internet Explorer-appen, hvis den ikke allerede er installeret på konsollen.

1. Rul op eller ned ved hjælp af styrepindene på din controller, indtil du ser den transaktion på din købsoversigt, der matcher opkrævningen på dit bankkontoudtog.
  2. Hvis opkrævningen er for et Xbox-abonnement, og du vil annullere det, skal du lukke IE-appen.
  3. Gå til settings, vælg Account, og vælg derefter Manage Membership under fanen Your Billing Options .
Billedet viser
  1. Rul til det abonnement, du vil annullere, ved hjælp af styrepindene på din controller, og vælg derefter Cancel.