Fejlen "Dit kreditkort er blevet afvist..." vises, når du bruger et Xbox-abonnement

Betal din udestående saldo Vælg knappen Betal nu for at betale det beløb, du skylder for dit Xbox-abonnement.

Følgende fejlmeddelelse vises, når du forsøger at bruge dit Xbox-abonnement:

Dit kreditkort er blevet afvist flere gange af vores faktureringstjeneste

Dette betyder, at du har en udestående saldo på din Microsoft-konto.

Løsning

Hvis du får denne fejlmeddelelse, betyder det, at dit Xbox-abonnement er blevet stoppet midlertidigt pga. en manglende betaling. Du har altså i øjeblikket en udestående saldo på din konto.

Du skal betale det beløb, du skylder, før du kan bruge dit Xbox-abonnement. Sådan betaler du det online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

Bemærk! Du kan ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt kode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.

Når du har betalt det beløb, du skylder, og gendannet dit Xbox-abonnement, skal du opdatere din nuværende betalingsmåde eller tilføje en ny. Det kan du få hjælp til at gøre på en af følgende sider:

Husk også at opdatere dine faktureringsoplysninger online, så de passer til de ændringer, du har foretaget af din betalingsmåde. Det kan du få hjælp til at gøre i Opdater dine faktureringskontaktoplysninger online.