Sådan annullerer du dit Xbox-abonnement

Annuller dit Xbox-abonnement Log på siden Tjenester og abonnementer på din Microsoft-konto for at annullere dit abonnement.

Hvis du vil annullere et Xbox-abonnement, f.eks. et Xbox Live Gold-abonnement, et Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, og stoppe opkrævningen af fornyelsesgebyret, kan du gøre det online eller på din konsol.

Video: Administrer betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrer betalinger og abonnementer på Xbox. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Vigtigt!

Du skal være opmærksom på følgende, inden du annullerer dit Xbox-abonnement:

• Du kan ikke annullere et Xbox-abonnement, hvis betalingsfristen er overskredet, eller det er blevet lukket. Du skal betale det beløb, du skylder, før du kan annullere abonnementet eller slå automatisk fornyelse fra.

Du kan finde flere oplysninger på en af disse sider:

• Hvis du har et forudbetalt abonnement, vises indstillingen Annuller eller Fjern ikke under dit Xbox-abonnement. Du behøver ikke at annullere abonnementet eller slå automatisk fornyelse fra. Forudbetalte abonnementer udløber automatisk, og du bliver ikke opkrævet betaling.

Sådan kan du annullere dit Xbox-abonnement online

Du kan annullere dit Xbox-abonnement enten med det samme eller ved at stoppe den automatiske fornyelse.

Hvis du annullerer dit Xbox-abonnement med det samme, mister du samtidig adgangen til abonnementstjenesten. Hvis du stopper den automatiske fornyelse af dit abonnement, kan du fortsætte med at bruge abonnementstjenesten, indtil den udløber.

Du kan finde flere oplysninger på en af disse sider:

• Hvis du vil annullere dit Xbox-abonnement med det samme, skal du gå til Opsig et Microsoft-abonnement, vælge Opsig med det samme til venstre på siden og følge instruktionerne.
  • Hvis du vil stoppe den automatiske fornyelse af dit abonnement, skal du gå til Opsig et Microsoft-abonnement, vælge Stop automatisk fornyelse til venstre på siden og følge instruktionerne.

Sådan kan du annullere et Xbox-abonnement på din Xbox 360-konsol

1. På din Xbox One-konsol skal du vælge Indstillinger > Konto > Abonnementer.
  2. Vælg det abonnement, du vil annullere, og tryk derefter på A-knappen  .
  3. Vælg Annuller abonnement under Betaling og fakturering, og følg instruktionerne.

Har du brug for yderligere hjælp til at annullere dit Xbox-abonnement?

Hvis du har problemer med at annullere dit Xbox-abonnement, skal du læse oplysninger nedenfor, inden du kontakter Xbox Support.

Jeg har allerede annulleret mit Xbox-abonnement, men jeg er blevet opkrævet betaling for det.
Hvis du er blevet opkrævet betaling efter annulleringen af dit abonnement, skyldes det formentlig, at der var en udestående saldo på abonnementet, da du slog automatisk fornyelse fra. Hvis du har annulleret dit abonnement, bliver du ikke opkrævet betaling igen.

Jeg kan ikke se nogen mulighed for at annullere mit Xbox-abonnement, når jeg logger på.
Hvis du logger på din Microsoft-konto og kan se indstillingen Forny, men ikke indstillingen Annuller, betyder det, at du allerede har slået automatisk fornyelse fra. Du vil derfor ikke blive opkrævet yderligere betaling.

Jeg kan ikke se nogen Xbox-abonnementer, når jeg logger på, men jeg bliver stadig opkrævet betaling for et Xbox-abonnement.
Hvis du ikke kan se nogen abonnementer, når du logger på din konto, skal du sikre dig, at du er logget på den rigtige Microsoft-konto. Hvis du ikke er sikker på, hvilken Microsoft-konto, du bruger til dit Xbox-abonnement, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode

Jeg betaler for en anden persons abonnement.
Hvis du betaler for en anden persons Xbox-abonnement, kan du ikke annullere abonnementet. Ejeren af Microsoft-kontoen skal udføre de trin, der er angivet i afsnittet Annuller dit Xbox-abonnement online på denne side, for at annullere sit Xbox-abonnement.