Skift betalingsmåde for et Xbox-abonnement

Opdater den nuværende betalingsmåde for dit Xbox-abonnement Vælg den grønne log på-knap for at ændre betalingsmåden for dine Xbox-abonnementer.
Video: Administrer betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrer betalinger og abonnementer på Xbox. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Hvis den betalingsmåde, du bruger til at betale for dit Xbox-abonnement, er udløbet eller ikke længere er gyldig, skal du opdatere den, så du ikke mister adgangen til dit abonnement.

Skift betalingsmåde online

Sådan kan du ændre betalingsmåden for dit Xbox-abonnement online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto i en browser.
    Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  2. Find det Xbox-abonnement, som du vil ændre betalingsmåde for, på listen, og vælg derefter Skift betalingsmåde.
  3. Vælg din nye betalingsmåde på listen, eller vælg Tilføj en ny betalingsmetode, og følg derefter instruktionerne.

Når du har opdateret betalingsmåden for dit Xbox-abonnement, kan du fjerne den betalingsmåde, du ikke længere vil bruge.

Hvis du vil bruge en forudbetalt abonnementskode i stedet for at forny et abonnement, kan du indløse en forudbetalt kode online. Du skal stadig annullere dit nuværende abonnement for at undgå at betale et gebyr for fornyelsen.

Bemærk! Hvis betalingsfristen for dit abonnement er overskredet, skal du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.

Skift betalingsmåde på din Xbox One-konsol

Hvis du er på din Xbox One-konsol, kan du nemt ændre betalingsmåden for dit Xbox-abonnement uden at gå online.

1. Vælg Indstillinger > Konto > Abonnementer på din konsol.
  2. Vælg det abonnement, du vil administrere.
  3. Vælg Skift betalingsmåde under Betaling og fakturering.
  4. Vælg en eksisterende betalingsmåde, eller vælg Tilføj en ny betalingsmåde.