Administrer dit abonnement på Xbox 360

Du kan nemt administrere alle dine Xbox-abonnementer, f.eks. Xbox Live Gold eller Groove Music Pass, på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Log på den Microsoft-konto, der er knyttet til det abonnement, du vil administrere, på din Xbox 360. Hvis du vil administrere dit barns abonnement, skal du logge på med barnets Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Manage Membership.
På skærmen Account Management er indstillingen Manage Membership fremhævet, og der vises en liste over kontoens abonnementer.

Bemærk! Du bliver muligvis bedt om at opdatere eller installere Internet Explorer-appen, hvis den ikke allerede er installeret og opdateret på konsollen.

1. Brug styrepindene på din controller til at navigere til det abonnement, du vil administrere, og gør derefter en af følgende ting:
    • Slå automatisk fornyelse til eller fra.
    • Skift betalingsmåde for Xbox-abonnementer.
    • Brug funktionen Betal nu, hvis dine Xbox-abonnementer er blevet afvist.
    • Tjek, hvornår dine Xbox-abonnementer udløber eller skal fornys.
    • Se, hvornår det næste fornyelsesgebyr bliver opkrævet.
  2. Hvis du skal opsige dit abonnement, ændre betalingsmåden for dit abonnement eller med det samme betale et beløb, du skylder for et abonnement, skal du vælge det relevante link og følge instruktionerne.

Et eksempel på en abonnementsliste. For hvert abonnement er der en række indstillinger, f.eks. til at opsige abonnementet eller ændre betalingsmåden