Sådan kan du betale et beløb, du skylder for et Xbox-abonnement

Betal din udestående saldo

Vælg knappen Betal nu for at betale det beløb, du skylder for dit Xbox-abonnementer.

Video: Administrer betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrer betalinger og abonnementer på Xbox. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Hvis dit Xbox-abonnement er stoppet midlertidigt, eller hvis du har en udestående saldo for abonnementet, skal du betale hele det beløb, du skylder, for at kunne fortsætte med at bruge det. Sådan betaler du din udestående saldo online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

Bemærk! Du kan ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt kode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.