Sådan får du et Xbox Live Gold-abonnement

Med et prøveabonnement på Xbox Live Gold kan du midlertidigt få adgang til funktionerne på Xbox Live, herunder multiplayerspil online.

Bemærk! Du kan ikke tilføje et Xbox Live Gold-prøveabonnement, hvis du allerede har et Xbox Live Gold-abonnement.

Forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøveabonnementer, der følger med spil eller konsolpakker

Nogle spil- eller konsolpakker indeholder en forudbetalt kode til et Xbox Live Gold-prøveabonnement på 2, 3 eller 14 dage. Prøveabonnementet starter, når du har aktiveret det forudbetalte kort.

Der gælder følgende begrænsninger for koder til Xbox Live-prøveabonnementer fra spil eller konsolpakker:

• Hvis du allerede har et betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du ikke indløse Xbox Live Gold-abonnementer fra spil eller konsolpakker for at forlænge abonnementsperioden. Du kan dog indløse den forudbetalte kode, når dit nuværende betalte abonnement udløber.
  • Forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøveabonnementer følger kun med udvalgte spil og pakker.
  • Du kan ikke få adgang til Games with Gold til Xbox 360 med denne type Xbox Live Gold-prøveabonnement.
  • Du kan ikke samle flere forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøveabonnementer fra spil eller konsolpakker. Det betyder, at du ikke kan starte en ny prøveperiode, før den aktuelle prøveperiode er afsluttet. Men du kan når som helst købe et nyt, betalt Xbox Live Gold-abonnement og aktivere abonnementet i løbet af prøveperioden.
  • Hvis du ikke har et betalt Xbox Live Gold-abonnement, er der ikke nogen begrænsning på, hvor mange gange du kan bruge denne type Xbox Live Gold-prøveabonnement.