Sådan får du et Xbox Live Gold-abonnement

Med et prøveabonnement på Xbox Live Gold kan du midlertidigt få adgang til funktionerne på Xbox Live, herunder multiplayerspil online. I denne artikel beskrives de tilgængelige prøveabonnementer på Xbox Live Gold.

Bemærk! Du kan ikke tilføje et Xbox Live Gold-prøveabonnement, hvis du allerede har et Xbox Live Gold-abonnement.

Emner

En måneds gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement med nye Microsoft-konti

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsol og opretter en ny Microsoft-konto, kan du tilmelde dig et Xbox Live Gold-abonnement med månedlig fornyelse, og du får den første måned gratis.

Du kan også oprette et prøveabonnement til Xbox Live Gold, når du opretter en ny konto online. Sådan gør du:

1. Når du har oprettet en Microsoft-konto, skal du logge på abonnementssiden.
  2. Vælg Gold – 1 måneds GRATIS prøvetid, og vælg derefter Næste.
  3. Vælg Tilføj et kreditkort.

Vigtigt! Selvom Xbox Live Gold-prøveabonnementet er gratis, skal du oplyse din betalingsmåde, da abonnementet fornys til et betalt Xbox Live Gold-abonnement, medmindre du opsiger det. Du skal føje en betalingsmåde, f.eks. et kreditkort eller PayPal, til din konto.

Hvis du ikke ønsker et betalt Xbox Live Gold-abonnement, når dit Xbox Live Gold-prøveabonnement udløber, skal du opsige det. Se "Sådan kan du opsige dit Xbox Live Gold-prøveabonnement" nedenfor.

1. Angiv dine faktureringsoplysninger, og vælge derefter Næste.
  2. Følg instruktionerne for at fuldføre tilmeldingen.

Bemærk!

• Prøveabonnementet til Xbox Live Gold er knyttet til et enkelt gamertag.
  • Du kan kun have tre konti med Xbox Live Gold-prøveabonnement pr. konsol. Når en bruger har oprettet tre konti med Xbox Live Gold-prøveabonnementer på sin konsol, modtager brugeren ikke længere en meddelelse, som giver mulighed for at oprette et Xbox Live Gold-prøveabonnement.
  • Sørg for, at du har angivet korrekt land/område i dine faktureringsoplysninger, når du tilmelder dig tilbuddet.

En måneds gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement med eksisterende Microsoft-konti

Hvis du allerede har en Microsoft-konto og ikke har et aktivt, betalt Xbox Live Gold-medlemskab, kan du få et gratis prøveabonnement til Xbox Live Gold på 1 måned.

Sådan tilmelder du dig et prøveabonnement:

1. Log på siden Abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du er berettiget til et gratis prøveabonnement, vises Gold – 1 måneds gratis prøvetid som en abonnementsmulighed. Vælg Gold – 1 måneds GRATIS prøvetid, og vælg derefter Næste.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du føje en betalingsmåde til din konto. Hvis du allerede har gemt en betalingsmåde, kan du bruge den.

Vigtigt! Efter den første (gratis) måned bliver dit prøveabonnement automatisk fornyet til et betalt Xbox Live Gold-abonnement, der som standard bliver fornyet hver måned. Det betalte Xbox Live Gold-abonnement fornys med den betalingsmåde, du har knyttet til din konto.

Hvis du ikke vil forny Xbox Live Gold-abonnementet, når prøveabonnementet på en måned udløber, skal du opsige det. Se "Sådan kan du opsige dit Xbox Live Gold-prøveabonnement" nedenfor.

1. Følg instruktionerne for at fuldføre tilmeldingen.

Bemærk!

• Dette er et gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement, der konverteres til et betalt Xbox Live Gold-abonnement og fornys hver måned efter den første (gratis) måned.
  • Hvis du vil oprette dette gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement i en måned, skal du føje en betalingsmåde til din konto, f.eks. et kreditkort eller PayPal.
  • Dette gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement på en måned er kun tilgængeligt for de kunder, som ikke har et aktivt, betalt Xbox Live Gold-abonnement, og som ikke tidligere har haft et prøveabonnement.

Forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøveabonnementer, der følger med spil eller konsolpakker

Nogle pakker med spil eller konsoller indeholder en forudbetalt kode til et Xbox Live Gold-prøveabonnement. Prøveabonnementet starter, når du har aktiveret det forudbetalte kort.

Der gælder følgende begrænsninger for koder til Xbox Live-prøveabonnementer fra spil eller konsolpakker:

• Hvis du allerede har et betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du ikke indløse Xbox Live Gold-abonnementer fra spil eller konsolpakker for at forlænge abonnementsperioden. Du kan dog indløse den forudbetalte kode, når dit nuværende betalte abonnement udløber.
  • Forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøveabonnementer følger kun med udvalgte spil og pakker.
  • Du kan ikke få adgang til Games with Gold til Xbox 360 med denne type Xbox Live Gold-prøveabonnement.
  • Du kan ikke samle flere forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøveabonnementer fra spil eller konsolpakker. Det betyder, at du ikke kan starte en ny prøveperiode, før den aktuelle prøveperiode er afsluttet. Men du kan når som helst købe et nyt, betalt Xbox Live Gold-abonnement og aktivere abonnementet i løbet af prøveperioden.
  • Hvis du ikke har et betalt Xbox Live Gold-abonnement, er der ikke nogen begrænsning på, hvor mange gange du kan bruge denne type Xbox Live Gold-prøveabonnement.

Sådan kan du opsige et Xbox Live Gold-abonnement

Hvis du ikke ønsker, at et gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement fornys til et betalt Xbox Live Gold-abonnement, skal du opsige det. Sådan gør du:

1. Log på siden Abonnement og tjenester med din Microsoft-konto, som er knyttet til det gratis prøveabonnement, du vil annullere.
  2. Find dit Xbox Live Gold-prøveabonnement.
  3. Vælg Annuller, og følg instruktionerne.
Du kan finde flere oplysninger om opsigelse af betalte Xbox-abonnementer i Sådan opsiger du et Xbox-abonnement.

Hvis fejl 8C210007 vises, når du tilmelder dig et Xbox Live Gold-prøveabonnement

Hvis du får vist denne fejlkode, betyder det, at der er et problem med Xbox Live-tjenesten, eller at faktureringsoplysningerne for din konto er forkerte.

Du kan få hjælp til at løse problemet ved at gå til Fejl 8C210007 vises, når du tilmelder dig et gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement.