Log på
Del denne side

Forudbetalte koder

Få mere at vide om de forskellige typer forudbetalte koder, som du kan bruge til at købe Xbox-relateret indhold. Du får også at vide, hvad du kan købe, og hvordan koderne/købene vises på din Microsoft-konto.
Hvis du har et Xbox-gavekort, et Xbox Live Gold-kort eller en anden forudbetalt kode til Xbox Live- eller Xbox Music-indhold, kan du her få at vide, hvordan du indløser dem.
Hvis du har en forudbetalt kode, et gavekort eller en kampagnekode, kan du indløse den her.
Find ud af, hvordan du kan indløse forudbetalte kort og kampagnekoder på din Windows Phone 8.
Her er nogle mulige løsninger, hvis du har problemer med at indløse en forudbetalt kode på Xbox Live.
Få at vide, hvordan du løser problemer, der kan opstår, når du prøver at indløse en token- eller QR-kode på din Xbox One.

Supportressourcer