Forudbetalte koder

Hvis du har en forudbetalt kode, et gavekort eller en kampagnekode, kan du indløse den her.
Hvis du har et Xbox-gavekort, et Xbox Live Gold-kort eller en anden forudbetalt kode til Xbox Live- eller Xbox Music-indhold, kan du her få at vide, hvordan du indløser dem.
Her er nogle mulige løsninger, hvis du har problemer med at indløse en forudbetalt kode på Xbox Live.
Hvis du har købt en forudbetalt kode eller Microsoft Points til indhold på Zune, kan du her få at vide, hvordan du indløser dem i Zune-softwaren eller på Xbox.com.
Hvis du har købt og hentet et spil via Games for Windows – Marketplace, er spilnøglerne og Games for Windows Live-adgangstokenet gemt i klientsoftwaren. Få at vide, hvordan du finder dem til senere brug.
Find ud af, hvordan du kan indløse forudbetalte kort og kampagnekoder på din Windows Phone 8.
Få mere at vide om de forskellige typer forudbetalte koder, som du kan bruge til at købe Xbox-relateret indhold. Du får også at vide, hvad du kan købe, og hvordan koderne/købene vises på din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du løser problemer, der opstår, når du prøver at indløse en token- eller QR-kode.

Supportressourcer