Forudbetalte koder

Få mere at vide om gavekort og forudbetalte koder
Få mere at vide om de forskellige typer forudbetalte koder, som du kan bruge til at købe Xbox-relateret indhold. Du får også at vide, hvad du kan købe, og hvordan koderne og købene vises på din Microsoft-konto.
Sådan indløser du en forudbetalt Xbox-kode
Hvis du har et Xbox-gavekort, et Xbox Live Gold-kort eller en anden forudbetalt kode til Xbox Live-indhold, kan du her få at vide, hvordan du indløser dem.
Indløs forudbetalte koder
Hvis du har en forudbetalt kode, et gavekort eller en kampagnekode, kan du indløse den her.
Indløs forudbetalte kort eller kampagnekoder på Windows Phone 8
Find ud af, hvordan du kan indløse forudbetalte kort og kampagnekoder på din Windows Phone 8.
Løs problemer med forudbetalte Xbox-koder
Find løsninger på problemer med at indløse en forudbetalt kode på Xbox.
Løs problemer med at indløse en QR-kode på Xbox One
Få at vide, hvordan du løser problemer, der kan opstå, når du prøver at indløse en QR-kode på din Xbox One-konsol.

Supportressourcer