Log på
Del denne side

Administrer konto

Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto, så du kan logge på.
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Få at vide, hvordan du redigerer eller opdaterer dine Xbox Live-kontooplysninger: navn, adresse, telefonnummer eller mailadresse.
Når du ændrer området for din Xbox Live-konto, bliver nogle ting på din konto ændret, mens andre ting ikke bliver påvirket. Find ud af, hvilke ændringer det drejer sig om, og hvordan du håndterer dem.
Få at vide, hvordan du åbner din Microsoft-konto igen.
Find en løsning på Games for Windows Live-fejlmeddelelsen på din pc: "Error: The profile could not be signed in to Live."
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.
Få at vide, hvordan du afhjælper fejlen "Sorry, there's a problem with your billing address", så du kan foretage køb med din Xbox Live-konto.
Få at vide, hvordan du ændrer login-indstillingerne på din Xbox One-konsol.
Få at vide, hvordan du løser problemet med følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: “The email address or password you entered is not valid. Please try again.”
Få at vide, hvordan du fjerner adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.

Supportressourcer