Administrer konto: Aktuelle emner

Find mailadressen til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto, så du kan logge på.
Skift området for din Xbox Live-konto
Når du ændrer området for din Xbox Live-konto, bliver nogle ting på din konto ændret, mens andre ting ikke bliver påvirket. Find ud af, hvilke ændringer det drejer sig om, og hvordan du håndterer dem.
Skift dine loginpræferencer på din Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du ændrer loginpræferencerne på din Xbox One-konsol.
Åbn din Microsoft-konto igen
Få at vide, hvordan du åbner din Microsoft-konto igen.
Sådan fjerner du adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360- eller Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du fjerner adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.
Du bliver bedt om at opdatere din konto, når du downloader din Xbox Live-profil
Få at vide, hvorfor du bliver bedt om at opdatere dine kontooplysninger, når du downloader din Xbox Live-profil.

Supportressourcer