Administrer konto: Aktuelle emner

Find mailadressen til din Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto, så du kan logge på.
Flyt din Xbox Live-profil til en anden Microsoft-konto på Xbox 360
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Skift området for din Xbox Live-konto
Når du ændrer området for din Xbox Live-konto, bliver nogle ting på din konto ændret, mens andre ting ikke bliver påvirket. Find ud af, hvilke ændringer det drejer sig om, og hvordan du håndterer dem.
Åbn din Microsoft-konto igen
Få at vide, hvordan du åbner din Microsoft-konto igen.
Skift dine loginpræferencer på din Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du ændrer loginpræferencerne på din Xbox One-konsol.
Fejlen "Sorry, there's a problem with your billing address" opstår, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live
Få at vide, hvordan du afhjælper fejlen "Sorry, there's a problem with your billing address", så du kan foretage køb med din Xbox Live-konto.
Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360
Få at vide, hvordan du løser problemet ved følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.
Sådan fjerner du adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360- eller Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du fjerner adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.
Du bliver bedt om at opdatere din konto, når du downloader din Xbox Live-profil
Få at vide, hvorfor du bliver bedt om at opdatere dine kontooplysninger, når du downloader din Xbox Live-profil.

Supportressourcer