Log på
Del denne side

Gamertag og profil

Når du ændrer området for din Xbox Live-konto, bliver nogle ting på din konto ændret, mens andre ting ikke bliver påvirket. Find ud af, hvilke ændringer det drejer sig om, og hvordan du håndterer dem.
Få at vide, hvordan du fjerner en konto fra en Xbox One-konsol.
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Se, hvordan du ændrer dit Xbox Live-gamertag via en browser, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen i Windows 10.
Få at vide, hvordan du sletter en Xbox Live-profil, som du ikke længere bruger, fra din Xbox 360-konsol.
Få at vide, hvordan du downloader din Xbox Live-profil til brug på en anden Xbox 360-konsol eller downloader den igen, hvis du har slettet den.
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.
Se, hvordan du skifter dit gamerbillede til din Xbox One-profil på din Xbox One-konsol.
Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto på din Xbox 360 ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil.
Få mere at vide om, hvordan du kan ændre din offlineprofil til et gamertag og knytte det til din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du skifter profil, når du bruger en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.

Supportressourcer