Gamertag og profil

Skift området for din Xbox Live-konto
Når du ændrer området for din Xbox Live-konto, bliver nogle ting på din konto ændret, mens andre ting ikke bliver påvirket. Find ud af, hvilke ændringer det drejer sig om, og hvordan du håndterer dem.
Fjern en konto fra en Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du fjerner en konto fra en Xbox One-konsol.
Sådan ændrer du dit Xbox-gamertag
Se, hvordan du ændrer dit Xbox-gamertag via en browser, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen i Windows 10.
Slet en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsol
Få at vide, hvordan du sletter en Xbox Live-profil, som du ikke længere bruger, fra din Xbox 360-konsol.
Flyt din Xbox Live-profil til en anden Microsoft-konto på Xbox 360
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Sådan kan du bruge din Xbox-profil på en anden Xbox
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.
Sådan ændrer du dit gamerbillede på Xbox One
Se, hvordan du skifter dit gamerbillede til din Xbox One-profil på din Xbox One-konsol.
Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen
Få at vide, hvordan du downloader din Xbox Live-profil til brug på en anden Xbox 360-konsol eller downloader den igen, hvis du har slettet den.
Log på en anden Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du kan logge på en anden Xbox One-konsol med din konto.
Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag
Få mere at vide om, hvordan du kan ændre din offlineprofil til et gamertag og knytte det til din Microsoft-konto.
Brug en adgangskode, og styr adgangen til Xbox Live på din Xbox 360
Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto på din Xbox 360 ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil.

Supportressourcer