Administrer gamertag og profil

Få at vide, hvad du skal gøre, når du forsøger at logge på din Xbox Live-konto og får vist fejlmeddelelsen "Your account has been suspended due to a problem with your payment option"
Få at vide, hvordan du skifter dit Xbox Live-gamertag på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlmeddelelsen "Your Xbox Live membership information isn't valid", når du forsøger at logge på Xbox Live.
Få mere at vide om, hvordan du kan ændre din offlineprofil til et gamertag og knytte det til din Microsoft-konto.
Hvis du har flere end én Xbox 360-konsol, eller du ønsker at spille hjemme hos en ven, kan du se her, hvordan du downloader din profil til en anden konsol, eller sletter den, hvis du ikke længere ønsker den på denne konsol.
Få at vide, hvordan du skifter et gamertag fra én Microsoft-konto til en anden.
Administrer adgangen til din Xbox Live-konto ved at angive en adgangskode eller ved at kræve angivelse af adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på din profil.
Få at vide, hvordan du beskytter din Xbox Live-profil med en adgangskode og får Xbox 360 til at huske din adgangskode. Se også, hvordan du kan ændre adgangskodebeskyttelsen på din profil.
Få at vide, hvordan du løser problemer, der opstår, når du prøver at indstille en adgangskode til logon.
Hvis du har brugt dit gamertag på flere Xbox 360-konsoller, får du muligvis en meddelelse om det. Få mere at vide, hvad den betyder, og hvad du skal gøre ved den.
Får du vist fejlmeddelelsen "The Microsoft account (or Windows Live ID) that you’re switching to is already linked to another Xbox account"? Få at vide, hvordan du løser dette problem, så du kan flytte dit Xbox Live-gamertag til en anden Microsoft-konto.
Den nyeste version af konsolsoftwaren gør det nemt for dig at bruge din Xbox Live-profil eller dit gamertag på flere konsoller. Her er en oversigt over, hvad du kan gøre med disse nye funktioner.

Supportressourcer