Gamertag og profil

Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du skifter dit Xbox Live-gamertag på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto på din Xbox 360 ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil.
Når du ændrer området for din Xbox Live-konto, bliver visse ting på din konto ændret, mens andre ting ikke påvirkes. Find ud af, hvilke ændringer det drejer sig om, og hvordan du håndterer dem.
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.
Få at vide, hvordan du fjerner en konto fra en Xbox One-konsol.

Supportressourcer