Gamertag og profil

Fjern en konto fra en Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du fjerner en konto fra en Xbox One-konsol.
Sådan opdaterer du din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område
Få at vide, hvordan du opdaterer din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område, og hvad der sker, når du skifter område.
Sådan ændrer du dit Xbox-gamertag
Se, hvordan du ændrer dit Xbox-gamertag via en browser, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen i Windows 10.
Slet en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsol
Få at vide, hvordan du sletter en Xbox Live-profil, som du ikke længere bruger, fra din Xbox 360-konsol.
Sådan kan du bruge din Xbox-profil på en anden Xbox
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.
Sådan downloader du din Xbox-profil (dit gamertag) til en hvilken som helst Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du downloader en Xbox-profil til en hvilken som helst Xbox One-konsol, eller hvordan du downloader den igen til din egen konsol.
Sådan ændrer du dit gamerbillede på Xbox One
Se, hvordan du skifter dit gamerbillede til din Xbox One-profil på din Xbox One-konsol.
Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen
Få at vide, hvordan du downloader din Xbox Live-profil til brug på en anden Xbox 360-konsol eller downloader den igen, hvis du har slettet den.
Skift profil på Xbox One eller Xbox 360
Få at vide, hvordan du skifter profil, når du bruger en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag
Få mere at vide om, hvordan du kan ændre din offlineprofil til et gamertag og knytte det til din Microsoft-konto.
Log på en anden Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du kan logge på en anden Xbox One-konsol med din konto.

Supportressourcer