Administrer gamertag og profil

Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du skifter dit Xbox Live-gamertag på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto på din Xbox 360 ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil.
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.

Supportressourcer