Administrer gamertag og profil

Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du skifter dit Xbox Live-gamertag på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Få at vide, hvordan du ændrer den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-konto.
Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil på Xbox 360.
Den nyeste version af konsolsoftwaren gør det nemt for dig at bruge din Xbox Live-profil eller dit gamertag på flere konsoller. Her får du et overblik.

Supportressourcer