Gamertag og profil

Sådan opdaterer du din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område
Få at vide, hvordan du opdaterer din Microsoft-konto, hvis du flytter til et nyt land/område, og hvad der sker, når du skifter område.
Sådan kan du tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Se, hvordan du tilføjer eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Sådan ændrer du dit Xbox-gamertag
Se, hvordan du ændrer dit Xbox-gamertag via en browser, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen i Windows 10.
Sådan kan du bruge din Xbox-profil på en anden Xbox
Få at vide, hvordan du bruger din Xbox-profil på en anden Xbox-konsol, så du kan spille overalt med dit gamertag og din profil.
Sådan kan du tilføje eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360
Se, hvordan du tilføjer eller fjerne din Xbox-profil på en Xbox 360-konsol.
Sådan ændrer du dit gamerbillede på Xbox One
Se, hvordan du skifter dit gamerbillede til din Xbox One-profil på din Xbox One-konsol.
Log på en anden Xbox One-konsol
Få at vide, hvordan du kan logge på en anden Xbox One-konsol med din konto.
Skift profil på Xbox One eller Xbox 360
Få at vide, hvordan du skifter profil, når du bruger en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag
Få mere at vide om, hvordan du kan ændre din offlineprofil til et gamertag og knytte det til din Microsoft-konto.
Brug en adgangskode, og styr adgangen til Xbox Live på din Xbox 360
Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto på din Xbox 360 ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil.
Flyt din Xbox-profil til en anden Xbox 360-konsol ved hjælp af et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed
Få at vide, hvordan du flytter din profil til en anden konsol ved hjælp af et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed.

Supportressourcer