Microsoft-konto

Aktuelle emner

Få hjælp til at logge på din Microsoft-konto, nulstille en adgangskode, du har mistet eller glemt, og administrere kontosikkerheden.
Få at vide, hvordan du knytter ekstra sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du konfigurerer din webbrowser, så du kan bruge siden Min konto på Xbox.com.
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til dit barns Microsoft-konto.
Skift adgangskode til Microsoft-konto | Om adgangskoder til Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du skifter et gamertag fra én Microsoft-konto til en anden.

Supportressourcer