Microsoft-konto

Aktuelle emner

Skift adgangskode til Microsoft-konto | Om adgangskoder til Microsoft-konto
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto.
Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsbeviser kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Få at vide, hvilke internetbrowsere og operativsystemer der fungerer bedst med siden Min konto på Xbox.com
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til dit barns Microsoft-konto.

Supportressourcer