Microsoft-konto

Aktuelle emner

Få at vide, hvordan du åbner din Microsoft-konto igen.
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto eller nulstiller en glemt adgangskode til din konto.
Få hjælp til at logge på din Microsoft-konto, nulstille en adgangskode, du har mistet eller glemt, og administrere kontosikkerheden.
Få at vide, hvordan du knytter ekstra sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du konfigurerer din webbrowser, så du kan bruge siden Min konto på Xbox.com.
Skift adgangskode til Microsoft-konto | Om adgangskoder til Microsoft-konto
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.

Supportressourcer