Microsoft-konto

Administrer Microsoft-konto

Få at vide, hvordan du opsiger din Microsoft-konto.
Find ud af, hvordan du sletter dine personlige oplysninger fra din Microsoft-konto.
Få hjælp til at logge på din Microsoft-konto, nulstille en adgangskode, du har mistet eller glemt, og administrere kontosikkerheden.
Få at vide, hvordan du skifter et gamertag fra én Microsoft-konto til en anden.
Få at vide, hvilke internetbrowsere og operativsystemer der fungerer bedst med siden Min konto på Xbox.com
Få mere at vide om fordelene ved at oprette en Microsoft-konto til hvert medlem af din familie, så de får den bedst mulige Xbox One-oplevelse.

Supportressourcer