Microsoft-konto

Administrer Microsoft-konto

Få at vide, hvordan du løser problemet, hvis du ikke kan få adgang til den mailkonto, du brugte, da du oprettede din Microsoft-konto.
Få hjælp til at logge på din Microsoft-konto, nulstille en adgangskode, du har mistet eller glemt, og administrere kontosikkerheden.
Få at vide, hvordan du konfigurerer din webbrowser, så du kan bruge siden Min konto på Xbox.com.
Få at vide, hvordan du ændrer den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-konto.
Få at vide, hvordan du lukker din Microsoft-konto.
Find ud af, hvordan du sletter dine personlige oplysninger fra din Microsoft-konto.
Få at vide, hvilke mailkonti du kan bruge til at oprette din Microsoft-konto.
Få mere at vide om fordelene ved at oprette en Microsoft-konto til hvert medlem af din familie, så de får den bedst mulige Xbox One-oplevelse.
Hvis du har et Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort, Microsoft Points eller en anden forudbetalt kode til Xbox Live- eller Xbox Music-indhold, kan du her få at vide, hvordan du indløser dem.

Supportressourcer