Adgangskode og sikkerhed

Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp til at nulstille den på denne side.
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto eller nulstiller en glemt adgangskode til din konto.
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Få at vide, hvordan du løser problemet med følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: “The email address or password you entered is not valid. Please try again.”
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.
Få oplysninger om indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360. Få også at vide, hvordan en barnekonto opgraderes til en voksenkonto.
Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsoplysninger kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du administrerer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox One – både for dig og dine børn.
Få at vide, hvordan du tilføjer sikkerhedsoplysninger, så du bedre kan beskytte din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du erstatter forældede sikkerhedsoplysninger, så du kan beskytte din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du beskytter din Xbox Live-profil med en adgangskode og får din Xbox-konsol til at huske din adgangskode. Se også, hvordan du kan ændre adgangskodebeskyttelsen på din profil.

Supportressourcer