Sikkerhed

Aktuelle emner

Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsbeviser kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Kontosikkerhed er en af vores topprioriteter på Xbox Live. Med en fælles indsats kan vi forbedre sikkerheden og beskytte din Microsoft-konto.
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto.

Supportressourcer