Adgangskode og sikkerhed

Aktuelle emner

Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp til at nulstille den på denne side.
Få at vide, hvordan du finder mailadressen til din Microsoft-konto eller nulstiller en glemt adgangskode til din konto.
Få at vide, hvordan du knytter ekstra sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto.
Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du har mistanke om, at din Microsoft-konto er blevet angrebet, eller hvis du vil tjekke, om der er uautoriseret aktivitet på din konto.
Få at vide, hvordan du ændrer adgangskoden til din Microsoft-konto. Denne konto er også din Xbox-konto.
Se, hvordan du kan flytte din Xbox Live-profil og dit gamertag til en anden Microsoft-konto via en Xbox 360-konsol.
Få at vide, hvordan du løser problemet med følgende Xbox 360-fejlmeddelelse: “The email address or password you entered is not valid. Please try again.”
Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Få at vide, hvordan sikkerhedsoplysninger kan være med til at beskytte din Microsoft-konto.
Find ud af, hvordan du sletter sikkerhedsoplysninger fra din Microsoft-konto.
Har du problemer med at oprette en barnekonto? Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fuldføre den del af oprettelsen, hvor du skal give et forældresamtykke.

Supportressourcer